Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Det ultimativa långkoket med ljuvligt mustiga smaker, en kalvgryta som blir ännu godare dagen efter och som lyfts till helt nya höjder toppad med citronzest och persilja. 

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Bryn köttet i olivolja till fin färg och krydda med salt och peppar. Deglasera stekbordet med vatten, spara!
    • Fräs selleri, morötter, lök och vitlök vid moderat värme tills de blir lätt mjuka och fått lite färg. Tillsätt vittvin och koka in tills vinet nästan försvunnit. Tillsätt Knorr Tomatino, kalvkött, steksky, Knorr Kalvbuljong och rosmarin. Täcker vätskan inte köttet så fyll på med ytterligare vatten. Koka upp och sjud sedan köttet riktigt mört. Justera smaken om så behövs med salt och peppar.
    • Servera grytan tillsammans med gremolata och potatismos.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny