Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Raggmunken är en älskad klassiker som kan få de mest kräsna gäster att bli närmast tårögda av lycka. Stek dem vackert gyllene och servera med råröda lingon och stekt rimmat fläsk. I det här receptet använder vi förresten MAIZENA istället för vetemjöl för en glutenfri variant!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Riv eller mal potatisen och löken och blanda sedan väl med ägg, mjölk och salt. Tillsätt MAIZENA under omrörning och låt därefter smeten stå och svälla kylt i ca 30 minuter.
    • Blanda lingonen med socker och Knorr Cold Base, antingen för hand eller i en blandare på låg hastighet. Detta görs med fördel dagen innan!
    • Stek det rimmade fläsket krispigt i olja. Sila av och spara det överblivna fettet från pannan.
    • Stek raggmunkarna med fläskflottet och lite smör. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny