Sitemap
Välkommen till Unilever Food Solutions matiga värld
-
Inspiration, tips, recept och produktnyheter för kockar
-
Välkommen in i HELLMANN’S silkeslena och smakrika värld!
- Vad är vad i HELLMANN’S lena och användbara sortiment?
- Allt du behöver veta om HELLMANN’S Real
- Allt du behöver veta om HELLMANN’S Vegan
- Vilken HELLMANN’S-förpackningslösning behöver du?
- Trolla fram en god vinägrett på nolltid med HELLMANN’S!
- En majonnäs särskilt framtagen för det professionella köket
- Nu snackar vi majonnäs! Vad, hur och varför?
- Fem inspirerande recept av Daniel Müllern!
- Fonder och buljonger för alla smaker
- Tips för dig som jobbar och verkar inom det offentliga köket
-
Här hittar du alla våra recept- och inspirationsfilmer
- Danne & Rya snackar med några av sveriges främsta kockar
- Sätt smakerna med Müllern! Få tips på hur du ska göra.
- Inspireras av vår kock Martina Danielsens tips och recept
- Recept och liveevent för dig som arbetar i storkök
- Följ med och hälsa på inspirerande människor i branschen!
- Följ med Magnus Rydberg in i köket och ut till grillen!
- Prova våra populära Knorr och Maizena redning & stärkelse
-
Varumärket som gör det enkelt att servera växtbaserat
- Se alla våra produkter från The Vegetarian Butcher!
- Recept med våra produkter från The Vegetarian Butcher
- Hamburgaren vi väntat på så länge är äntligen här!
- Läs mer om The Vegetarian Butchers grundare Jaap Korteweg
- Så gör du din meny mer växtbaserad snabbt och enkelt
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger är här!
- Våra mångfacetterade vegobitar från The Vegetarian Butcher!
- Burgaren är otroligt lik kött i såväl smak som känsla
- Tips på hur du tillagar The Vegetarian Butchers produkter
- För mig handlar bra festivalmat om någonting ätbart i handen
- The Vegetarian Butcher NoPepperoni är här
- Prova NoBeef Slices i bowls, sallader och yakiniku!
-
Köksekonomitips för dig som arbetar i restaurangbranschen!
- Gör mer av dina råvaror med hjälp av Knorr Cold Base!
- Enkla tips som vi hoppas ska ge dig bättre köksekonomi!
- Smarta produkter som kan ge dig tid över till annat!
- Fyra ekonomiska rätter som ger nöjda gäster, enligt oss!
- Andreas Hedlund och Magnus Rydberg pratar köksekonomi!
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om resultatbudget.
- Välkommen till Kökshjälpens köksekonomi: personalkostnader
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om svinn.
- Lär dig mer om vår användbara senap och vinäger från MAILLE
-
Hitta recept efter den säsong och högtid som råder
- Daniel Müllerns sommarmeny med moderna och klassiska rätter
- Nu är det dags att grilla med Ryaslaktarn Magnus Rydberg
- Daniel Müllerns recept för en oförglömlig sommar
- Recept för midsommar och andra festliga dagar!
- Soppsäsongen är i full gång och här är våra bästa recept!
- 16 smått otroliga rätter som Daniel Müllern tagit fram
- Överraska dina gäster med kusliga Halloween-dekorationer
- Två gnistrande nyårsmenyer för dig och dina gäster
- Påskrecepten som skapar feststämning på din restaurang
- Prova vår kock Magnus Rydbergs läckra sommarrecept!
- Proffskökets lilla julhjälp!
- Alla rätt på alla hjärtans dag!
- Gör plats för matens bästa vän – såsen!
- Recepten som gör påsken till en fest på din restaurang!
- Nyårsmeny 2023
- Unilever Food Solutions påskmeny 2024 är här!
-
Reportage, poddar och artiklar som berör restaurangbranschen
- Alf Tumble möter några av Sveriges främsta kockar
- Hej Lars på Phil’s Burger!
- Läs vår intervju med serveringslärare Frida Ambjörnsson
- Vi har pratat veganska burgare och vegotrender med Babas!
- Mister York utvecklar sin meny med Crispy NoChicken!
- Vi har pratat vegopizza med Jonny på I Love Pizza!
- Vad tycker Ida Bauhn om Knorr Professional Kycklingfond?
- Gör brynt smörskum på Knorr Professional Kalvfond.
- Daniel Jogmar kan sin jul!
- Bjud på Joakim Schaffers hummersallad med Knorr Professional Fond!
- Rasmus Larssons smartaste tips inför årets jul (2024)!
-
Kökshjälpen ger dig kunskap om köksekonomins olika delar
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om råvarukostnader.
- Kökshjälpen pratar köksekonomi. Avsnitt om uppföljning.
-
Allergiguide och matpreferenser
- Följ lagstiftningen och kan ge dina gäster all information.
- Ny lagstiftning vi hjälper dig - ladda ner guiden här
- Gästens och ditt ansvar vid matallergi och matöverkänslighet
- Tips och råd gällande gäster med glutenintolerans
- Tips för dig som lagar mat till gäster med diabetes
- Våra bästa allergivänliga recept!
- Så prissätter du din meny om du vill tjäna pengar!
- Glad och nöjd personal kan öka din vinst med upp till 20 %
- Ta en smakrik genväg!
- Våra roliga och spännande samarbeten inom restaurangvärlden!
- Verktyg som hjälper professionella kockar i köket
-
Våra mest relevanta tips, råd, verktyg och recept
- Tips och verktyg som hjälper dig med din verksamhet
- Tips och råd om hur du kittlar matlusten hos våra äldre
- De hetaste cafétrenderna 2021!
- Rykande heta BBQ-recept och iskalla coola tedrycker
- Våra senaste trendspaningar samlade på ett och samma ställe
- Recepten som hjälper dig att laga lite mer varierat
- Nu använder vi te som spännande smaksättning och krydda
- Satsa på mindre matsvinn med Frank Jakobsens smarta recept
-
Läs Future 50 Foods-rapporten med 50 råvaror för framtiden
- Ladda ner rapporten med 50 härliga råvaror för framtiden
-
Här är 22 råvaror vi tänker fokusera på nu och i framtiden
- Bladgrönsaker, hälsosamma, spännande och goda…
- Kamut, spelt, quinoa och andra sätt att variera sig i köket
- Låt persiljeroten och svartroten ta mer plats på tallriken
- Kikärtsgroddar och alfalfagroddar små goda energibomber
- Frön har en hög proteinhalt rik på vitaminer och fetter
- En rund och god tomat är en riktigt fin röd grönsak. Eller?
- Bönor och linser – miljöns superhjältar
- Har du fått upp ögonen för läcker wakame (brunalg) ännu?
- Byt ut det gamla vanliga och bjud in nya råvaror i köket
- Powerdumplings | Unilever Food Solutions
-
Välkommen till ett år med Goodness Gracious Greens
- Go for the greens! Gott, hälsosamt och inspirerande
- Förstärk din meny med lena smoothies och tedrycker
- Vi ägnar 2019 åt att frossa i det färgsprakande gröna
- Finkrogar, medvetna uppstickare och skolor odlar loss
- Följ med oss och plocka från naturens vilda vårskafferi
- Put another green on the barbie!
- Sallader som får det att vattnas i munnen och pirra i magen
- Vidga dina vyer för vilka råvaror som passar i en dessert
- Recepten som förvandlar en ädel råvara till rena drömmen
- Tips för mer grönt och mindre kött på både meny och tallrik
- Recepten och tipsen som hjälper dig minska ditt matsvinn
- Decemberdoftande recept som får dig att längta efter jul
- Vi undersöker det vegetariska utbudet i Köpenhamn
- Läckra och lönsamma sallader, soppor och mackor för caféet
- Palmolja är omdiskuterat här försöker vi reda ut det
- Följ med våra kockar i vardagen hos oss, och ute hos kunder
- Dessertinspiration för dig som gärna avrundar med något gott
-
Res jorden runt med 80 härliga recept från när och fjärran
- Letar du efter ny inspiration? Laga all världens rätter!
- Ladda hem några favoritrecept från de asiatiska köken
- Nu lagar vi oemotståndlig mat från det nordamerikanska köket
- Mat från det afrikanska kökets fyra största regioner
- Vi får inte nog av hummus, tahini, falafel och baba ganoush
- Spännande mat från de natursköna nordiska övärldarna
- Ekonomisk och lättlagad mat som smakar hett och mycket
- Ta del av CO2-beräknade recept från olika delar av jorden
- Recept, tips och inspiration med växtbaserat i centrum
- Tips och råd för hur du marknadsför dig i sociala medier
-
Välkommen till ett nytt år med härligt gröna recept
- Laga något gott med hjälp av den mångfacetterade kålen
- 2020 – mjöligt, svampigt, nötigt och grönt!
- Kom igång med groddar - enkelt, gott och allmänt härligt
- Våriga smårätter på skogens primörer och annat gott
- Recept på bleckmat, det vill säga bra mat till många
- Lyft dina sallader med hjälp av våra kockars tips
- Vår guide till mer ärtor, bönor och linser på tallriken
- Bevara dina skördar genom att syra, salta och röka
- Nu är det dags för nordiska smaker med vildplockat grönt
- Res till avlägsna platser med hjälp av maten du serverar
- Kika lite närmre på växtbaserade färser och färsrätter
- Recept på rätter som smakar mycket men kostar desto mindre
- Bästa och grönaste tipsen på hur du sänker dina matkostnader
- Recepten som låter dig uppleva det brasilianska köket
- En härligt värmande kycklingramen med kycklingfrikadeller
- Ta del av vår kock Magnus Rydbergs bästa matlagningstips
- Spela & vinn med HELLMANN's
- Köp och vinn biljetter till UEFA Euro 2024
- AI i professionella kök: en sparringpartner och källa till inspiration
- Topp 3 trender 2024
-
Artiklar om torkat, plast, och regenerativt jordbruk.
- Räkna ut dina rätters CO2-belastning med vår CO2-kalkylator
- Läs hela intervjun med vår hållbarhetskoordinator!
- Så försöker vi ta ansvar för planet och samhälle!
- Engagera dina anställda och andra smarta tips från kockarna!
- Lär dig mer om biologisk mångfald och varför det är viktigt
- Plast, förpackningar & matavfall
- Därför är en konserveringsmetod som torkat så smart
- Så väljer vi vilka råvaror som får hamna i våra produkter
- Var med och jobba för ett kretslopp där plast lever längre
- Läs mer om de grödor vi använder i våra produkter!
- Future Foods är Unilevers plan för hälsosammare kostvanor
-
Välkommen in i HELLMANN’S silkeslena och smakrika värld!
- Alla Recept | Unilever Food Solutions
- Alla Unilever Food Solutions produkter från samtliga varumärke
- Här ser du resultatet av dina sökningar på vår hemsida
- Juridisk information
-
Ett användarkonto ger dig tillgång till online kockkurser
- Logga in
- Våra receptfoldrar och produktöversikter på ett ställe
- Prenumerera på vårt matiga nyhetsbrev för restaurangköket!
- Den här sidan kunde inte hittas. Vi beklagar detta.
- Vi beklagar men den här sidan fungerar dessvärre inte
- Kontakta oss
- Hitta våra återförsäljare!
- Please Recycle: vårt engagemang för hållbara förpackningar
- Nyhetsbrev
- Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Produkter och branschnyheter
- Fyll i dina uppgifter och ta chansen att vinna biobiljetter
-
Med ett användarkonto får du tillgång till mer på hemsidan
- Skaffa dig ett användarkonto för en ännu bätte upplevelse
- Vill du vara med på kommande padelevent? Anmäl dig här!
- Beställ din Knorr Professional DEMI-GLACE här!
- Människorna bakom Unilever Food Solutions Sverige
-
- MAILLE Rödvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
- MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
- Knorr Bearnaisesås 1 x 3,75 kg
- Knorr Aromat 3 x 1,2 kg
- Knorr Aromat, ekonomiförpackning 1 x 7 kg
- Knorr Dressingmix, Ört & Lök 3 x 0,8 kg
- HELLMANN'S Majonnäs Real Sqeezy, 8 x 430 ml
- Knorr Garde d´Or Hollandaise 6 x 1 L
- Knorr Hollandaisesås 1 x 3,75 kg
- HELLMANN'S Vegan Majonnäs 52 %, 1 x 3 L
- Knorr Kalvbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Fiskbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Kryddpasta Basilika 2 x 0,34 kg
- Snack Pot Rice Curry, 8 x 73 g
- Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 0,34 kg
- MAILLE Vitvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
- HELLMANN'S Ketchup 1 x 5 kg
- Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg
- Knorr Svampbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- Knorr 100% Soup Paprika-Tomatsoppa 4 x 2,4 L
- Knorr Gulaschsoppa, Österrikisk, konc. 2 x 1,5 kg
- HELLMANN'S Senap Påse för dispenser, 3 x 2,5 kg
- HELLMANN'S Ketchup Påse för dispenser, 3 x 2,5 kg
- Knorr 100% Soup Gulaschsoppa 4 x 2,4 L
- Snack Pot Mash Potato, 8 x 51 g
- HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 10 L
- Knorr Snack Pot Risotto, 8 x 75 g
- SLOTTS Senap Original Tub 12 x 220 g
- NoBeef Burger, vegoburgare 1x2,4 kg ( 30 st) FRYSVARA
- Knorr Snack Pot Mac & Cheese, 8 x 62 g
- KNORR Ärtsoppa Soldatens 12 x 570gr
- NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA
- Knorr Drickbuljong, 6 x 80 portioner
- CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 0,26 kg
- Knorr Kycklingbuljong, Brynt, pasta 2 x 1 kg
- HELLMANN'S Majonnäs Real Sqeezy, 8 x 250 ml
- Knorr 100% Soup Thai Grönsakssoppa 4 x 2,4 L
- Knorr Skinkbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Köttbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- Knorr Tomatsoppa, slät 1 x 3,9 kg
- Snack Pot Fullkorn, Spinach & Cheese, 8 x 60 g
- Knorr Professional Demi-Glace 5 x 1 L
- Snack Pot Fullkorn, Tomato & Bacon, 8 x 57 g
- Knorr Köttbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- CARTE D'OR Mangomousse 1 x 1,52 kg
- MAIZENA Express, ljus snabbredning 6 x 1 kg
- Snack Pot Bolognese, 8 x 60 g
- MAIZENA Snowflake, modifierad stärkelse 2 x 2 kg
- Knorr Bechamel sås 500 ml
- MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg
- Raw NoBeef Burger, vegoburgare 1 x 2,26 kg ( 113 gr x 20 st) FRYSVARA
- Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Fiskbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Bechamelsås 4 x 2,5 L
- HELLMANN'S Real Mayonnaise portion, 79%, 198 x 10 ml
- CARTE D'OR Vaniljsås, Gammaldags 1 x 1,6 kg
- SLOTTS Senap Stark flaska 12 x 450 gr
- Snack Pot Napoli, 8 x 69 gr
- Knorr Ljus Roux, redning 6 x 1 kg
- Knorr Professional Kycklingfond 2 x 5 L
- Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Hönsbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Skysås 2 x 2,5 kg
- Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- MAIZENA Majsstärkelse 12 x 0,7 kg
- Knorr Brunsås 2 x 2,5 kg
- Knorr Hönsbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L
- O'hoj Kolasås 15 x 350g
- O'hoj Chokladsås 15 x 350g
- HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
- HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 5 L
- MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
- Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- HELLMANN'S Real Majonnäs 70%, 1 x 10 L
- Knorr Vit Bassås 1x4,25kg
- MAILLE Senap Dijon Original 8 x 1 kg
- Knorr Hönsbuljong, pasta 1 x 5 kg
- HELLMANN'S Ketchup 12 x 473 gr
- Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
- KNORR Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L
- Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Gräddsås 4 x 2,5 L
- Knorr Skysås, pasta 3 x 1 kg
- Knorr Garde d´Or Bearnaise 6 x 1 L
- HELLMANN'S Sesame Soy Vinaigrette, 6 x 1L
- SLOTTS Senap Skånsk 1 x 5,5 kg
- CARTE D'OR Crème Brûlée 1 x 1,08 kg
- Knorr Kalvbuljong lågsalt 1x5kg
- MAILLE Sherryvinäger - flaska, 6x500 ml
- HELLMANN'S Ketchup portion, 198 x 10 ml
- MAIZENA Snowflake, modifierad stärkelse 1 x 10 kg
- Knorr Kalvbuljong, pulver 3 x 1,2 kg
- HELLMANN'S Vegan Majonnäs 52 %, 1 x 5 L
- Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- Knorr Hönsbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
- Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 0,34 kg
- Knorr Bearnaisesås 3 x 1 kg
- Knorr Fiskbuljong lågsalt 1x5kg
- Knorr Fiskbuljong lågsalt 3x1kg
- CARTE D'OR Moussebas till desserter 1 x 1,8 kg
- HELLMANN'S Senap, 1 x 3 kg
- HELLMANN'S Vegansk majonnäs, 6 x 270 g
- Knorr Kött & Grill krydda 3 x 1,2 kg
- NoBeef slices, vegobiff strimlor 1 x 6 kg (6 x 1 kg) FRYSVARA
- Knorr Örtagårdsbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
- HELLMANN'S Senap portion, 198 x 10 ml
- CARTE D'OR Chokladpudding 1 x 1,75 kg
- Knorr Carbonarasås 1 x 3,75 kg
- Carbonara Snackpot BIG, 8 x 92 g
- HELLMANN'S Vegan Mayonnaise, hink, 72 %, 1 x 2,5 kg
- MAILLE Senap Dijon Original 12 x 215 g
- Knorr Ratatouille 6 x 2,5 kg
- Bolognese Snackpot BIG, 8 x 88 g
- NoChicken Chunks, vegobitar 1x1,75 kg FRYSVARA
- Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg
- Knorr Professional Kycklingfond 5 x 1 L
- CARTE D'OR Hallonmousse 1 x 1,72 kg
- Knorr Köttbuljong, pasta 1 x 10 kg
- Knorr Hönsbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- Knorr Sallad & Grönsakskrydda 3 x 950 g
- Knorr Kycklingsoppa, slät 1 x 3,9 kg
- Snack Pot BIG, Tomato & Mozzarella 8x 93 gr
- CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg
- Knorr Tomatino 3 x 2 kg
- Knorr Gräddsås 1 x 3 kg
- CARTE D'OR Chokladtopping 6 x 1 kg
- Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg
- Knorr Köttbuljong, Brynt, pasta 2 x 1 kg
- MAIZENA Express, mörk snabbredning 6 x 1 kg
- MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
- NoChicken Nuggets, vegonuggets 1x1,75 kg FRYSVARA
- Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
- Knorr Skysås 4 x 2,5 L
- Knorr Professional Kalvfond 5 x 1 L
- Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg
- CARTE D'OR Chokladmousse 1 x 1,44 kg
- SLOTTS Senap Original flaska 12 x 450 gr
- Knorr Noodles 1 x 3 kg
- Knorr Grönsaksbuljong, pasta 2 x 1 kg
- Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Professional Demi-Glace 2 x 5 L
- Knorr Brun Bassås 1x3,75kg
- Knorr Köttbuljong lågsalt 3 x 1 kg
- Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
- KNORR Köttsoppa med grönsaker 12 x 540 gr
- Knorr Hummerfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L
- NoPepperoni, vegopepperoni 1 x 3 kg (6 x 500g) FRYSVARA
- Knorr Skogssvampsås 1 x 3 kg
- Knorr Lemonesås 1 x 3 kg
- Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg
- Knorr Citruskrydda 3 x 1,2 kg
- Crispy NoChicken Burger, vegoburgare 1x1,80 kg FRYSVARA
- HELLMANN'S Real Majonnäs 70%, 1 x 2 L
- Knorr Asiatisk Kycklingbuljong, pulver 6x900 g
- MAILLE Senap Oldstyle 8 x 1 kg
- Knorr Köttbuljong, pasta 1 x 5 kg
- Knorr Tortellini tomat & örtfyllning 1 x 5 kg
- Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L
- Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg
- MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g
- Knorr Tomatsås 4 x 2,5 L
- Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg
- Knorr Köttbuljong lågsalt 1 x 5 kg
- Knorr Hönsbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg
- Snack Pot Carbonara, 8 x 63 g
- Knorr Tomatino 4 x 3 kg
-
- Béarnaise
- Griljerad Julskinka
- Broccolisoppa
- Fänkålsgravad lax med senapssås och crudité
- Kofta - Egyptiska köttbullar
- Vitchokladparfait med clementiner
- Pepparkakspopcorn
- Yakiniku med The Vegetarian Butcher NoBeef Slices
- Tomat- och mozzarellasallad
- Kyckling Picadillo i majstortillas
- Puff choux, ostkräm, krondillssyrad silverlök och finsk insjörom
- Malaqueta - Kall chili-citrus dressing
- Currymajonnäs
- Grillad lax med ljummen sommarsallad och romsås
- Avokado, ananas & gurk salsa
- Kryddig NoChicken pizza med Béarnaise
- Koreansk chilimajonnäs
- Höstgryta på rotfrukter
- Klassisk carpaccio
- Pressgurka
- Vegetarisk lasagne
- Tryffelmajonnäs
- Sloppy Joe
- Kyckling med ostsås
- Chokladpastej med färska bär och chokladglass
- Fröknäcke
- Blomkålssoppa med kryddstekt blomkål och vattenkrasse
- Sheperds pie picadillo
- Kolagelébar med salta jordnötter
- The Vegetarian Butcher No Chicken chunks Korma
- Demi-Glace smaksatt med ramslök
- Mango, ananas och bönsallad
- Morotstartar med kycklingfond smaksatt med brynt smör
- Umamistuvad kål
- Grön power smoothie
- Åländsk fiskpanna 2.0
- Kokt vit sparris i kalvfond med dillmajonnäs
- Korean Poke Bowl
- Rotselleripuré med oxfond och dragonolja
- Toast Skagen
- Bolognese på The Vegetarian Butcher NoMince
- Curryketchup
- Curry- och mangodip
- Sommarens räkmacka
- Purjo & grönsakslasagne med färskost
- Tortillas med kyckling och kamutvete
- Kycklinglårfilé med saltbakade rödbetor, riven getost och spenat
- Grillade grönsaker, pitabröd och avokadomajonnäs
- Gäddburgare med tahinimajonnäs
- Kalvrostbiff med broccoli, syltad silverlök och kalvsky på grillad lök
- Medelhavspanna med tortellini
- Farofa på ströbröd med bacon och ägg
- Okonomyaki
- Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry
- Pizza Bianca
- Lantägg med ansjoviscrème, kavringskrisp och brynt smörpulver
- Apelsin, palmhjärta och avokadosallad
- Pizza med NoBeef Slices, jalapeñomajonnäs och picklad rödlök
- Inlagda kantareller
- Vegetarisk Shepherd´s pie
- Tryffelpasta med champinjoner och ekologiskt ägg
- Inlagd Ramslökskapris
- Bovete och hasselnöt maränger med vaniljkräm och färska bär
- Achards de legumes
- Morot & apelsin smoothie med chili
- Lasary Voatabia – lök- och tomatsalsa
- Chili- och ingefärasås
- Lammburgare Bagdad med jajeekmajonnäs
- Sakay – kryddpuré
- Lasopy – grönsakssoppa från Madagascar
- Bönsallad med morötter och Koriander
- Grillad kalventrecote ”Osso Buco”
- Sill med smak av lagrad ost och Akvavit
- Klassisk pepparsås
- Salsa Freska
- Bolognaise á la vegetariana
- Galinha Caipira - Brasiliansk risotto med kyckling och chorizo
- Curry med gråärta
- Rödvinssås
- Buddha bowl med Crispy NoChicken och tonkatsusås
- Boeuf bourguignon
- Citronmajonnäs
- Gräddbrynta Toppmurklor
- Ugnsrostade rotfrukter med timjan
- Fish cakes
- Gomasås
- Ranchdressing
- Kanelbullar
- Kokt kyckling i dillsås
- Pannacotta, tonkaböna & rårörda havtorn
- Oxfilé med bakade jordärtskockor och rödvinssås på rökt märg
- Sallad på betor, selleri och äpple
- Kyckling med currysås
- Krämig pastapanna med bacon och champinjoner
- Asiatisk lax ceviche med lime
- Empanadas
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Barreado
- Rostade orientaliska morötter
- Kålrotspuré med rostade kikärter
- Morot- och apelsinsallad
- Hummermajonnäs på svart sesamkex
- Asiatisk bönsallad
- Blåbär & mjölkchoklad tartelett
- Kålrabbi & morot med spiskummin
- Nordafrikansk one pot-gryta med pumpa och kikärtor
- NoChicken Chunks Wrap
- Orange gazpacho
- Grillad kyckling Baharat och taboulleh-sallad
- Pannkakor med blåbärskräm
- Ekokyckling med rotselleri, mjukbakat ägg och tryffelsabayonne
- Vegetarisk Schnitzel med kapris, stekt kulpotatis, löksky, persilja.
- Sandwich med fläsksida, pepparrot, bakad vitkål och Dijondressing
- Bahn mi med stekt ägg, rökt chilimajonnäs, kimchi och rättika
- Inkokt lax med dillmajonnäs med rostad blomkål
- Bahn mi med fläskkarré, srirachamajonnäs, soja och rostad lök
- Morotssoppa med kokos och curry
- Asiatisk rödcurry med kyckling, fisk, nötkött eller skaldjur
- Spicy Miso Ramen med långbakad fläsksida
- Renskavspanna med svamp och timjan
- Enkel currysås
- Fresh Brewed Iced Tea med ingefära och äpple
- Kimchimajonnäs
- Kalvragu med citron och timjan
- Brödpaj med spenatfyllning
- Grönland - Pumpa och morotsoppa med räkor och musslor
- Brynt smörkola
- Korensk Ramen
- Kolgrillat lammspett med ramslöksmajo
- Koreansk kålrotssallad
- Inlagda gulbetor i äppelcidervinäger
- Fresh Brewed Iced Tea med fläder
- Hot Chicken Sandwich
- Pumpa med rotmos och fläskbuljong
- Krämig morotskimchi
- Bahn mi med hoisinbacon, kycklingsallad och koriander
- Ratatouille med getost
- Rostad Kålrot med kikärtscurry
- Svamppesto med pumpakärnor
- Grillad gemsallad med curryremoulad och pulled beef
- Broccolipesto med solroskärnor
- Ananasmousse
- Rostad spetskål med citrus och frön
- Färskost med brynt lök och timjan
- Nordisk Dashi
- Det ultimata vitlöksbrödet
- Devil’s Egg
- Svalbard - Rödbetssoppa med torsk och fraiche
- Jerk kyckling med ris och bönor
- Wraps på pannbröd med rödkålssallad, pressgurka, solros & fänkålspesto
- Klassisk Croque Monsieur med krispig sallad
- Risotto med dinkel, mathavre och rostad citrusblomkål
- Fisk med doft av Marocko
- Pulled pork med cajun rub
- Rostad kålrot och sötpotatis med grönkål, äpple och groddar
- Ryas vildsvin-shawarma/kebab
- Zucchinigratäng med cream cheese och tomatsallad
- Butter chicken
- Palsternackspiccata med semi-torkad tomat samt grönkål & bovetepesto
- Glutenfria matiga mellanmåls-muffins
- Vegetarisk hamburgare från Skandinavien med rostad morot och korngryn
- Grönkål och sötpotatis curry från Jamaica
- Potatisgratäng med konfiterad anka
- Italiensk kalvragu med pasta
- ”Gotu kola Sambola”
- Libanesiska lammfärsspett
- Manakish
- Cookies
- Gravlax med gurksallad och Ssamjang majonnäs
- Eton mess med citron och hallon
- Curry med gråärta
- Vegetariska bullar ”No meatballs”
- Nässelsoppa med rökt äggula
- Italienska köttbullar i tomatsås
- Chili con carne
- Chili sin carne
- Coleslaw på rödkål med ingefära & apelsin
- Grillad sparris med tryffelmajonnäs och ost
- Grillade rödbetor med rökt färskost och rostade frön
- Tarte tatin, vaniljsemifreddo och saltkaramell med vinäger
- Sesamstekt grönkål och broccoli
- Hummus
- Inlagd rotselleri och fläderblomma
- Inlagd morot och ingefära
- Indisk auberginekompott
- Japansk ramen med soja & NoChicken Chunks
- Sej med sötpotatis- och morotsstomp
- Klassisk Ceasarsallad med The Vegetarian Butcher Crispy Nochicken
- Pasta Carbonara
- Tabbouleh med smak av fänkål
- Sotad vitkål med ättikssirap
- Barreado, brasiliansk vegogryta
- Vegetariska Kimchi-wontons
- Kladdkaka med mocka & choklad
- Karamelliserad Créme brûlée med apelsin & kanel
- Tomat- och kokospanna med lime, sötpotatis, paprika och fisk
- Panna Cotta Ris à la Malta med hallonkompott
- Chokladmousse med brända mandlar & fikon
- Miso Umami Majonnäs
- Brödbakat lammrack med senap, pommes Anna, variation på jordärtskocka
- Hummermajonnäs
- Doro Wat - Etiopisk kycklinggryta
- Kubansk Picadillo
- Bakad rotselleri med krispiga skal, grönkål och miso
- Rostad och senapssyrad blomkål med ras el hanout
- Falafel
- Marockanska köttbullar i tomatsås
- Tomatsoppa med parmesan rostade krutonger
- Gul thaicurry med kyckling
- Vinterkärlek med äpple, hallon och vanilj
- Bearnaisemajo
- Lime och vitlökssås
- Yakitorisås
- Indiska potatis och linser smaksatt med kanel
- Pannacotta med citronverbena, krispig mangokaka och mango
- Mille-feuille med vit choklad, hjortron och salta pistagenötter
- Lemon posset, vit chokladmousse, olivgodis, lakrits och fläderblommor
- Inlagd fänkål och korianderblommor
- Miso ramen
- Glutenfri ugnspannkaka med kål & lingon
- Färskost med spenat och fetaost
- Inlagd blomkål och krondill
- Klar fiskbuljong med torsk och risnudlar
- Ratatouillekräm
- Färskost med rödbeta och pepparrot
- Rostad champinjonsoppa
- Mac & Cheese med svamp och tryffel
- Linshummus med koriander och spiskummin
- Coleslaw och grillad majs
- Pumpakräm med chili och citron
- Rödbetsbiffar
- HELLMANN´S Burgar Bröd
- Lammsadel med rödbeta, vinbär och yoghurt
- Svamptartar
- Sockersaltad lax med löjrom
- Italiensk sallad
- Skaldjurscocktail 2020
- Okonomyaki
- Inlagda gröna tomater med lagerblad
- Ceviche
- Congee med stekt ägg
- Inlagd tomat med timjan och rosmarin
- Indisk vegetarisk curry
- Biff Shahi Korma
- Blomkålspudding
- Inlagda kantareller med enbär
- Mango & lime salsa
- Tomatsås
- Bovete och grönkålssallad
- Medelhavspanna med fisk & tortellini
- Vegetariska ramen
- Blomkål och citronröra
- Broccoli pumpasallad
- Syrad gulasch med durumvete
- Inkokt sparris med fläderemulsion
- Helbakad rotselleri stjälkpesto
- Laxpanna
- Murtabak - Filodeg med kyckling, tomat och chili
- Stekta gröna tomater
- Sallad på spetskål och rödbetor
- Apelsin & kanel brûlée
- Grönkålssallad med bratwurst, potatis och rostad blomkål
- Fiskqueneller med potatis, gulbetor och dillkräm
- Gazpacho med ärtor, gurka och mynta
- Apfelstrudel med ingefära
- Pho med nötkött
- Åländsk fiskpanna
- Pho med kyckling
- Potatiskroketter med rimmad oxbringa, ärtor, timjan och senapsmajonnäs
- Krämig soppa med sparris och ärtor
- Pho med fisk
- Tater tots
- Timjan & citron brûlée
- Enkel linsgryta med sötpotatis
- Lime & kokos brûlée
- Klenäter
- Kaffe & kardemumma brûlée
- Lobster Roll med Pommes
- Rimmad torskrygg, räkor, dill, ägg i vitvinssås
- Ingefära & vanilj brûlée
- Grönkål & mangosallad med rostade pinjenötter
- Rödbetor i vin
- Brazilian Pesto
- Kålsoppa med kycklingfrikadeller
- Fruktig vitkålssallad
- NoChicken i currysås
- Salsa Casera
- NoChicken Stroganoff
- Långtidsbakad oxkind med ingefäradoftande pumpapuré
- Broccoli med sesamfrön, koriander och miso
- Hällristad lammstek med morötter, friterad lök, chorizosmör och krasse
- NoChicken burger Korean style
- Tunisisk vegoburgare
- Mango Salsa
- American Chili Cheeseburger
- Kenyansk vegoburgare
- Kryddig majssoppa med jalapeño och koriander
- Sötpotatissallad
- Klassisk fransk gratinerad löksoppa
- Madagaskisk vegoburgare
- BBQ-majonnäs
- Kammutvete pilaff med stekt kyckling
- Minestronesoppa med grillad paprika & parmesan
- Poke Bowl Nobeef Slices
- Rostad blomkålspesto med pasta
- Dragon & vinägermajonnäs
- NoBeef Steak Sandwich med lök, tryffel och parmesan
- Sirachamajonnäs
- Pho vegetarisk
- Skrei från Lofoten med fänkål, broccoli och hummersås
- Rökt chilimajonnäs
- Paprikamajonnäs
- Fisk- och skaldjursoppa med örtfärskost 2.0
- Entrecôte med bearnaise, tomatsallad och rödvinssås
- Fiskpinnar deluxe med tartarsås med pommes frites och citronsalt
- Misobakad aubergine
- Krämig miso slaw
- Misobakad lax med nudelsallad och sojamajonnäs
- Sydafrikanskt aromatiskt gult ris
- Sydamerikansk sallad på qunioa, pumpa och grönkål
- Morot och Bovetebiffar
- Pulled pork, coleslaw med honungssenap och barbecuevinägrett
- Dubbel smash-burgare
- Örtmajonnäs
- Jambalaya
- Fisk med medelhavsörter och tomat
- Thaisallad
- Salpicão - Grönsallad med krispig potatis
- Hallon- & flädersorbet
- Sojamajonnäs
- Fresh Brewed Peach Iced Tea med veggiejuice
- Japan inspirerad ceviche från Peru
- Nordafrikansk grön couscous
- Potatissallad
- Kräm av bruna bönor med sirap och ättikskokt bacon
- Krispig klyftpotatis med ranchdressing
- Vitlök & parmesanmajonnäs
- Pizza med Nobeef Slices, jalapenokräm och picklad rödlök
- Pumpasoppa med ingefära och chili
- Dopp i grytan
- Spröda lökringar med två sorters dipsås
- Morotspudding
- Buljongkokta rotfrukter
- Vitkålsboeuf med potatispuré
- Ugnsrostad fläskkarré med gräddsås och äppelmos
- Te gravadlax med anis, fänkål & dill
- Kålsoppa med eller utan fläskkorv
- Rimmat, kokt fläsklägg med rotmos och senapskräm
- Enkel majssoppa
- Enkel blodapelsin mousse
- Bakad selleri med brynt smör, svartkål och äpple
- Island Flatbread med torsk, citronmajonnäs, pickels och krasse
- Empanadas de Espinaca
- Fatoush - Krispig sallad med sprödbakat pitabröd och inlagd citron
- Färska bönor med örtdressing
- Picklad piri piri-gurka med koriander
- Krispiga primörer med pepparrotsdipp
- Cape Malay kycklingcurry med gult ris
- Dinkelrisotto från Öland
- Chicken Country Captain
- Tabasco, selleri, sill
- Bisonoxe med bönor och chili
- Shisoburgare med wasabimajonnäs
- Glögg-Booch
- Schnitzel med paprikakräm och potatiskroketter
- Pasta med sparris och svamp
- Beef Brisket Sandwich med bourbonchipotle
- Mandelmusslor med krydd-visp och rårörda lingon
- Rött ris med bacon och collard greens
- Löksky till pannbiff
- Caesarsallad
- Nordisk Poké bowl
- Vintersoppa från Italien
- Oxfilé med tryffelsmör, svamp, haricots verts och rödvinssås
- Grillad sparris med kycklinggnocci
- Tortellinipanna med örter och svamp
- Färskostpaj med hallon, vit choklad och pistage
- Hemlagad Kimchi
- Vit sparris och panerad ansjovis med vitlöksdipp
- Rogan Josh
- Kimchiplättar
- Koreasallad
- Linsfärslimpa med gräddsås
- Fransk löksoppa
- Dijonsenapssill
- Lins- och bulgursallad
- Lasagne
- Lax med citronsås
- Kyckling med currysås
- Chokladkaka, karamellmousse och havtorn
- Apelsintarte med crème brûlée, chokladmousse och marinerad apelsin
- Kryddiga kycklinglår
- Ugnsbakad fisk med rostad blomkål, ärtor och dragon
- Karamellpudding
- Råbiff med citron, parmesan och selleri
- Svamplasagne med tomatsallad
- Tomat & bönsallad med rökig mandelröra
- Bakad piggvar med kantareller, miso och kyckling
- Nyrökt röding med romsås
- Löjromsägg
- Schnitzel med krämig potatissallad
- Sydafrikanska samosas
- Glaze till julens revben
- Eton mess
- Vintertabbouleh
- Shawarmakebabtallrik
- Vinägerskysås till stekt kycklingbröst
- Senapssill
- Curryfisk med äpple - klimatsmart mat
- Bakpotatis med spicy tuna
- Apelsinfisk ala Brazil
- Spicy ”Egg roll” med kyckling
- Sparris med Örtagårdshollandaise
- Papayasallad
- Matvetesallad från Marocko med ras el hanout
- Tzatziki
- Pilipili ya Maembe – Mangochutney
- Focaccia med svamp och rosmarin
- Svampomelett med grönkålsallad
- Enkel fisksoppa
- Stekt inlagd strömming
- Karamelliserad ananassallad
- Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip
- Grillad Entrecote ”Bourguignon” med tryffelpotatispuré
- Hummermajonnäs
- The Vegetarian Crispy NoChicken Burger ”Korean style”
- Tzatziki
- Krämig pestoöverbakad fisk med HELLMANN'S Vegan
- Karamelliserad lök chutney
- Makaronilåda med nötfärs
- Couscous med örter
- Chermoula till marinering av fisk, fågel och kött
- Den ultimata hamburgertallriken
- Kyckling moambe från Kongo
- Morotssoppa med ingefära och kokosnöt
- Moussaka
- Krispig jordärtskocka med tångkaviar
- Lättrimmad torsk med vinägerfläsk
- Karibisk rissallad
- Chorba bel hout – Fisksoppa
- Kryddig fisk med krämig Mexikansk lime slaw
- Labladi – kikärtssoppa
- Tournedos på kalvinnerfilé med svamprulle, tryffelsky och bondbönor
- Lussekatter
- Kryddiga kikärtsbullar
- Den ultimata grilldressingen
- Korvsnurra med syrad rödkål och grov senap
- Laxbagel med färskost, citron och örter
- Grillad vit sparris med miso
- HELLMANN’S-panerad fläskschnitzel
- Klassisk löksill
- Höstburgare
- Sherryvinägerglace till halstrad lax
- Isat örtte med fänkål och äpple
- Tryffel- och parmesanmajonnäs
- Kladdkakan
- Dansk Remoulad
- Iste med ingefära och lime
- Tom Ka Gai
- Moules Frites med jalapeñomajonnäs
- Wali wa Kukaanga – Kenyanskt stekt ris
- Östafrikanska sötpotatisbiffar
- New England Clam Chowder
- Macaroni & cheese
- Hawaiinsk räksallad
- Chicken Biryani sauce
- Clafoutis med körsbär, romtopf och vaniljmascarpone
- Tropisk kyckling från Belize med ananas, sweet chili och ris
- Malagache grönsakscurry
- Fisk från Mauritius
- Green Goddess-dressing
- Mchuzi wa biringanya, vegetarisk masala
- Rödbets & jordgubbssmoothie
- Maharagwe ya Nazi – Kidneybönsoppa med kokosmjölk
- Babyshawarma med mynta- och citrusdressing
- Smörgåstårta
- Stekta blomkålsrullar med spiskummin och hummus
- Deviled eggs med hummer
- Inkokt havskräfta med krondillsmajo, jalapeño och tomat
- Vegetarisk currysvill
- Pastramilax med syrade grönsaker & yoghurt
- Kryddig mungbönsgryta
- Klassisk Rödvinssås
- Buffalogratäng med blomkål
- Kokt kalv i dill
- Griljerade revben korean style
- Buddhasås
- Rimmad kokt torsk med kryddpeppar, skånsk senap och ärtor
- Fiskburgare med fänkålsslaw
- Klassisk vinaigrette
- Röd thaicurry med skaldjur
- Parmesanrisotto med knaperstekt kalvtunga
- Sichuanpeppar-te med kyckling
- Ugali na Sukuma Wiki – Majsmos med svartkål och spenat
- Toast Skagen
- Saltbakad rotselleri med getostgratinerad spenat, lök samt senapscrème
- Isat örtte med kamomill, ros och fläder
- Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål och lagrad prästost
- Mexikansk tomat och bönsoppa
- Lasagne på getost och kikärtor
- Porterstek med potatisgratäng, portersky, broccoli och svartvinbärsgelé
- Kyckling Biryani
- Rostad jordärtskocksoppa med brynt äpple & champinjon
- Enkel grönkålspesto
- Veggieburger med kikärtor
- Chokladdröm för veganer
- Zucchini frittas
- Apple pie frappuccino
- Enkel fisklasagne
- Ungersk gulasch
- Grillad fläsksida med rosmarin och honungsglaze
- Kycklingfärsbullar med thailänsk Panangsås
- Sojamajonnäs med blomkål
- Jalapeñomajonnäs med broccoli
- Chakchouka – ägg i tomatsås
- Kyckling drumsticks med matvete och chilidipp, klimatsmart mat
- Korvstroganoff med Cold Base
- Färsbiffar med Cold Base skysås
- Köttbullar med Cold Base gräddsås
- Tunisisk grönsakscous cous
- Käsesahnetorte
- Ryggbiff Black and White med pommes allumettes
- Tunisisk Tajine
- Chicken Pkaila
- Klassisk smörsås med miso till torskrygg
- Rökt chilimajonnäs med bbq-morot
- Krispig fänkål och äpple sallad med valnötter
- Skaldjursgryta med kokos och paprika
- Äppelcidervinäger och ingefära dryck
- Citron och purjolöksbakad hokifilè med potatismos, klimatsmart mat
- Pumpasoppa med äpple och ingefära, klimatsmart mat
- Srirachamajonnäs med friterat rispapper
- Sommarens godaste potatissallad med HELLMANN'S
- Broccoli, spenat och kokossoppa
- Toast med Black Eye bönor och parmesan
- Rostad auberginesoppa
- Sticky chicken med citron och honung
- Vit chokladkräm med brynt smör
- Lammrostbiffstartar, rosmarinaioli, gulbeta, kapris
- Kycklingballotine på tupplår, pommes fondant, kycklingvelouté.
- Ananas, koriander & chili salsa
- Svartbön, majs & chipotle salsa
- Mango, tomat & ingefära salsa
- Kolgrillad fläskshawarma med rostad kycklingmayo
- Variation på blomkål med dragon och mandel
- Vegokebab
- Vegetarian Butcher Chili Pickles & Cheese Burger
- Vegansk Caesar sallad
- Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och HELLMANN’S Ketchup
- Wokad fläskkarré Shanghai
- Miso Umami majonnäs
- Äpple & pepparrotssill
- Ultimat BBQ-dressing
- Krämig Bloody Mary-sill
- Svampsoppa med timjanbakade jordärtskockor
- Aioli
- Spenat och matdinkel soppa med doft av mellanöstern
- Kebabsås
- Klar soppa med frikadeller, selleri, ärtor och gulbetor
- Jordgubbstarte
- Potatis och purjolöksoppa, klimatsmart mat
- Crepes fyllda med bönor och rotfrukter, klimatsmart mat
- Black Angus-flankstek Rossini
- Timjanbakad lammfärslimpa med linser, potatis- och palsternackspuré
- Enkel kryddig linssoppa
- Inkokt glasrabarber, semifreddo på jordgubbar, rabarber- & yoghurtsorbet
- Lime- och koriandersill
- Kyckling med curry och blomkål
- Vegetarisk tacogratäng
- Japansk Ramen med soja och sesamstekt kycklinglår
- Betor med rostat bovete, blekselleri och äpple
- Åländsk fiskpanna 2.0
- Rostad spetskål med citron och timjan
- Svart böngryta med sötpotatis med mangosalsa
- Caesarsallad med friterad kyckling
- Vegansk svamp- och grönkålsburgare
- Krispig vårkyckling med saltrostad rotselleri, lammsky, rostad vitlök
- Poke Bowl
- Mörk Choklad & Björnbär
- Satsuma-age - Fiskkrokett med chilimajonnäs
- Örtsås
- Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
- Tomat och mozzarella sallad caprese
- Lammgryta
- The Vegetarian Butcher chilipickles & cheese burger
- Mojo Rojo
- Sauterad grönkål
- Korv Stroganoff med ris
- Frasig kyckling Katsu-burgare
- Mini vegansemlor
- Minestronesoppa med risoni
- Gra Pao på The Vegetarian Butcher No Mince
- Jalapeño mac & cheese
- Raggmunk (glutenfri) med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon
- Bräserad kalvlägg
- Vegetarisk börek och paprika-färskost
- Potatis- och purjolökssoppa med tryffel och knaperstekt fläsk
- Korv och rotfruktsgryta med äpple, klimatsmart mat
- Frusen halloncheesecake
- Vegetarisk currypastasås med spagetti, klimatsmart mat
- Nordisk pastalåda med rotfrukter
- Potatis och rotfruktslåda med kikärtor och solroskärnor
- Morotssoppa med kaffir-lime & ingefära
- Korv- och kycklinggryta
- Karamellfromage
- Asiatisk nudelsallad med bulgogi på flankstek och korianderdressing
- Jalapenodressing
- Aioli
- Soppa på nässlor med pocherat ägg och Onion Bahji
- Chili freaking cheese burger
- Ranchsallad med grillad kyckling, Vesterhavsost och bacon.
- Tatarsås
- Maracuja & Pimienta - Passions och chilisås
- Rårörda jordgubbar, syrad vaniljvisp med mandel & kokos crumbel
- Jalapeñomajonnäs
- Salt karamellmousse med lakrits
- Kinesisk Hot Pot ”Two sides”
- Sill med syrliga äpplen, vårlök och lime
- Ryas Gyroskebab
- Janssons frestelse
- Fisk- och skaldjursoppa med örtfärskost
- Klassiska köttbullar i gräddsås med rårörda lingon och pressgurka
- Grillade rödbetor med hasselnötter & brynt
- Blomkålssoppa med äpple och kardemumma
- Curry- och mangodipp
- Wallenbergare med klassiska tillbehör
- Ostkaka med hjortronsylt och lättvispad grädde
- Kryddig chokladmousse med citrussallad
- Nyfriterade struvor med kanelsocker
- Krispig sallad med getost och grönkålschips
- Kuwaitisk linssoppa, Shorbat Adas
- Loc Lac - köttgryta från Kambodja
- Mathavresallad med picklad gurka & rädisa och pepparrotsdressing
- Persisk kyckling- och kikärtssoppa
- Kolgrillad entrecote, bearnaise, tomatsallad ”Bloody Mary”, rödvinsås
- Färskpotatissallad med spenat, rostat bovete och citronvinaigrette
- Matjessill med örtkräm, pommes alumettes och aqvavitgravad äggula
- Svampmajonnäs på krutong med krasse
- Svampquiche, äppelkompott, lök & mango toppad med skum på skogssvamp
- Het Etiopisk one pot-gryta med kyckling och linser
- Krämig fisksoppa med potatis och senap, klimatsmart mat
- Tryffelmajonnäs med minimajs
- Snacksnudelsoppa med kycklingbuljong
- Lök- och ölpaj
- Svart vitlöksmajonnäs med grönkål
- Kålpudding på savojkål, korngryn, råris och linser med rårört havtorn
- Bulgogi
- Matvetesallad med röda linser, kardemumma och Sveciadressing
- Curryketchup
- Kyckling med champinjoner och tomat
- Iste med lime och mynta
- Sparrissallad med spenat och mandelpotatis
- Grönsaks-aprikos-tagine
- Yam woon sen-glasnudelsallad från Laos
- Sötpotatis soppa med lime
- Lins & böngryta med rökt chili och getyoghurt
- Peruansk fisk chowder
- Steambuns (BAO)
- Syd Amerikansk sötpotatissoppa med lime
- Okonomiyaki
- Poke Bowl med sotad tonfisk & avokado
- 2 varianter av krispiga potatiskroketter med 3 dippsåser
- Kalvgryta med rosmarin och citron
- Rostad spetskål med svartrotscrème och rostade solroskärnor
- Kubansk bön & grönkålssoppa