#11, My Feldt, Feldts Bröd & Konfekt, Halmstad
I det elfte avsnittet av Chefs’ Chat träffar vi My Feldt som driver Feldts Bröd & Konfekt i Halmstad. Vi pratar om hennes starka åsikter, om att ta skit och om varför hon fortfarande ser sig själv som kock snarare än konditor. Men vi pratar också om så mycket annat!
#7 Tea Malmegård, Stockholm
I sjunde avsnittet träffar vi Tea Malmegård, kock och konditor i Stockholm, som letar lokal för att öppna en egen restaurang. Vi pratar om hennes tid som chefskonditor på Operakällaren, hur det var att medverka i Dessertmästarna, och om Instagram-strategier.
#6 Marcus Samuelsson, Stockholm
I sjätte avsnittet träffar vi Sverige-aktuella Marcus Samuelsson på nyöppnade Eatery Social i Skanstull. Han driver ett flertal egna krogar i Harlem i New York och har lagat mat åt både Bill Clinton och Barack Obama. Vi pratar om hur mycket hans själv kör service i dag, om hans rötter och om både löpning och fotboll.
#5 Rodrigo Pérez, Stockholm
Vi tog ett snack med Rodrigo “Rod” Perez, köksmästare på stjärnkrogen Ekstedt i Stockholm.
#4 Bryce Shuman, New York
A new episode of Chefs’ Chat is now available for listening. In this episode we had a chat with the dynamic, visionary and outspoken chef Bryce Shuman at Betony in New York.
#3 Gunnar Karl Gislason, New York
We sat down and talked with Gunnar Karl Gislason, the founder of the acclaimed restaurant Dill in Reykjavik. The Nordic-inspired restaurant Agern is opening this spring with Gunnar Karl Gislason as executive chef.