Menu

0:59

1. Intro: Varför förändring är så viktig

God psykisk hälsa hos kökspersonalen gynnar inte bara dem, utan även verksamheten. I den här videon går vi igenom vad serien handlar om och får höra kocken Gilles tala om hur viktigt dessa förändringar är.

1:40

2. Värna först om dig själv

Det första steget för att skapa en bättre arbetsmiljö är att ta hand om sig själv. Vi kommer att få lyssna på kockar som värnat om sig själva för att kunna ta hand om sin arbetsgrupp på bästa sätt.

0:48

3. Uppmärksamma tecken inom ditt team

Det är mycket viktigt att lära sig vilka tecken dina anställda kan uppvisa om de har det jobbigt. Ta reda på vilka de är i den här videon.

0:54

4. Öppna en dialog med den som verkar ha det jobbigt

Se till att prata med den som går igenom en tuff period för att kunna ge dem den hjälp som de behöver. I den här videon berättar några av våra bästa kockar om hur man öppnar en dialog.

1:21

5. Skapa en stöttande köksmiljö

Skapa en stöttande köksmiljö som personalen vill komma tillbaka till varje dag. Lär dig några av de viktigaste punkterna för att skapa en stöttande arbetsmiljö.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny