Introduktion
Möt Michelle Theron, kökschef på Hazendal vingård. Se hennes vision för lokala råvaror och lär dig att laga två läckra veganska rätter - en söt kokosnöt- och havtornsparfait följt av pumpa- och hasselnötsgnocchi.
Parfait del 1
Lär dig att skapa en växtbaserad deg, ersätt traditionella ingredienser med veganska alternativ samtidigt som du får grymma tips om timing och temperaturer vid ugnsbakning.
Parfait del 2
Gör en pralin med pekannötter som börjar med ett rooibos- och citronte. Få vägledning om de perfekta strukturerna och temperaturerna.
Parfait del 3
Kombinera havtornpuré och kumbuat-sylt innan du börjar tillaga, värma upp och kyla ner vilket skapar kokosnötparfaiter.
Parfait del 4
Sammansätt dina delar för att få en skiktad efterrätt fylld med växtkraft och smak!
Gnocchi del 1
Utnyttja växternas kraft med denna gnocchi-rätt. Lär dig att knåda och rulla en perfekt deg innan du formar och tillagar.
Gnocchi del 2
Ge dina gnocchis en knaprig och gyllene yta innan du lägger till säsongsbaserade smaker för färgstarka resultat.