![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1636967146831.jpg)
Introduktion
Möt Michelle Theron, kökschef på Hazendal vingård. Se hennes vision för lokala råvaror och lär dig att laga två läckra veganska rätter - en söt kokosnöt- och havtornsparfait följt av pumpa- och hasselnötsgnocchi.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057007778.jpg)
Parfait del 1
Lär dig att skapa en växtbaserad deg, ersätt traditionella ingredienser med veganska alternativ samtidigt som du får grymma tips om timing och temperaturer vid ugnsbakning.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057023718.jpg)
Parfait del 2
Gör en pralin med pekannötter som börjar med ett rooibos- och citronte. Få vägledning om de perfekta strukturerna och temperaturerna.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057114251.jpg)
Parfait del 3
Kombinera havtornpuré och kumbuat-sylt innan du börjar tillaga, värma upp och kyla ner vilket skapar kokosnötparfaiter.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057145681.jpg)
Parfait del 4
Sammansätt dina delar för att få en skiktad efterrätt fylld med växtkraft och smak!
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057164630.jpg)
Gnocchi del 1
Utnyttja växternas kraft med denna gnocchi-rätt. Lär dig att knåda och rulla en perfekt deg innan du formar och tillagar.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/vaxtbaserat/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1499786315/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057181217.jpg)
Gnocchi del 2
Ge dina gnocchis en knaprig och gyllene yta innan du lägger till säsongsbaserade smaker för färgstarka resultat.