Ingredienser
Wallenbergare med klassiska tillbehör
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Wallenbergare
Kalvfärs, finmald
/g
1.0 kg
0%
Cream 35% (whipping, etc.)
/l
1.0 l
0%
Äggulor
/stk
10.0 stk
0%
Salt
/g
30.0 g
0%
Vitpeppar, hel nymald
/kg
3.0 g
0%
Panko, ströbröd
/dl
3.0 dl
0%
Potatispuré
Potatis, skalad mjölig exempelvis King Edward
/kg
0.0 kg
0%
Lök, gul skalad
/stk
1.0 stk
0%
Vitpeppar, hela
/kg
5.0 st
0%
Lagerblad
/st
1.0 st
0%
Mjölk
/dl
6.0 dl
0%
Smör, rumstempererat
/kg
300.0 g
0%
Salt
/g
35.0 g
0%
Till servering
Smör
/kg
400.0 g
0%
Knorr Brun Kalvfond, koncentrerad 6 x 1 L
/msk
3.0 msk
0%
MAILLE Sherryvinäger - flaska, 6x500 ml
/msk
3.0 msk
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Wallenbergare
-
Kalvfärs, finmald 1.0 kg
-
Cream 35% (whipping, etc.) 1.0 l
-
Äggulor 10.0 stk
-
Salt 30.0 g
-
Vitpeppar, hel nymald 3.0 g
-
Panko, ströbröd 3.0 dl
Potatispuré
-
Potatis, skalad mjölig exempelvis King Edward
-
Lök, gul skalad 1.0 stk
-
Vitpeppar, hela 5.0 st
-
Lagerblad 1.0 st
-
Mjölk 6.0 dl
-
Smör, rumstempererat 300.0 g
-
Salt 35.0 g
Till servering
-
Smör 400.0 g