Letar du efter en mustig boeuf bourguignon eller en riktigt god och snabb rödvinssås? Eller slår ditt hjärta lite extra hårt när du hör pepparsås nämnas? I så fall har du kommit rätt! På den här sidan bjuder nämligen Daniel Müllern på allt det ovan nämnda, och till sin hjälp har han fond och DEMI-GLACE från Knorr Professional!
Vill du ha recepten i sin helhet? Klicka här!
Klassisk pepparsås
Daniel Müllern lagar en klassisk pepparsås med hjälp av Knorr Professional KALVFOND
Rödvinssås
Daniel Müllern lagar en härlig rödvinssås med hjälp av Knorr Professional DEMI-GLACE
Boeuf bourguignon
Daniel Müllern lagar en härlig Boeuf bourguignon i ugn med hjälp av Knorr Professional DEMI-GLACE
Den här sidan publicerades för första gången i september 2020
Receptblad
Här kan du ladda ner samtliga receptblad från Daniel Müllern.