Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En riktigt god Osso Buco är fantastisk men tar tid att få till, så här har jag istället plockat upp de ljuvliga smakerna i såsen. Servera till en god bit grillad kalventrecote, gremolata och en god risotto! /Daniel Müllern

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Skiva lök, vitlök och blekselleri. Stek tillsammans med örterna i olivolja på medelvärme tills det fått fin färg.
    • Tillsätt tomatpurén och stek ytterligare en stund.
    • Tillsätt vin, kalvfond och tomater.
    • Låt koka i ca 25 minuter. Passera såsen genom en finmaskig sil. Koka ihop såsen till ca 6–7 dl återstår. 
    • Smaka av såsen med sherryvinäger, salt och nymald svartpeppar.
    • Grilla på köttet.
  2. Tips!

    Servera köttet med min goda sås samt gremolata och en god risotto
Produkter
Recept
Favoriter
Meny