Menu

Ingredienser

+

Friterad kyckling

  • Kyckling, bröst utan skin 1.0 kg
  • Ägg 4.0 stk
  • Vetemjöl 200.0 ml
  • Panko, ströbröd
  • Salt
  • Olja Till Fritering

Vid servering


Lyft din caesarsallad en nivå högre genom att fritera kycklingen i panko. Vips har hela rätten fått frasig textur utan att addera krutonger. Rätt smak på dressingen får du med MAILLE Dijonsenap, sardeller och parmesan.

...

Förberedelser

  1. Friterad kyckling

    • Dela kycklingbröstet längst med på mitten. Vänd först i mjöl sedan ägg och till slut panko ströbröd. Fritera gyllenbruna i 180 C olja ca 3 minuter. Lägg på en bit papper och salta. Skär i bitar.
     
  2. Vid servering

    • Riv salladen i grova bitar. Blanda ihop dressingen. Vänd upp salladen med dressingen. Lägg upp på fat eller 10 tallrikar. Toppa med nyfriterad kyckling, lökringar och riven parmesan.
     
Produkter
Recept
Favoriter
Meny