Menu

Ingredienser

+

Tryffelpasta

Vid servering

  • Tryffel sommar 200.0 g
  • Ost, parmesan 100.0 g
  • Äggulor, ekologiska 10.0 stk
  • Champinjoner, färska små 100.0 g

Att pasta är lyxigt är sedan gammalt. Men vad som är ännu lyxigare är såklart att äta en krämig pasta med tryffel och god svamp. Och det ska dina gäster få göra nu. Här har du ett ljuvligt recept på en rätt som verkligen förtjänar sin plats i rampljuset. Lycka till!

...

Förberedelser

  1. Tryffelpasta

    • Koka pastan enligt anvisning. 
    • Skär champinjoner i bitar. Fräs på champinjoner och lök i olivoljan. 
    • Slå på grädde, vatten och Knorr Svampfond. Sjud i ca 15 minuter. 
    • Red av såsen med MAIZENA. 
    • Smaka av med salt, peppar och tryffelolja.
  2. Vid servering

    • Vänd upp pastan med såsen. 
    • Lägg upp i tio tallrikar, riv över parmesan, sommartryffel och placera en rå äggula i mitten.
     
Produkter
Recept
Favoriter
Meny