Menu

Ingredienser

+

Steg 1

Steg 2

  • Grytrotfrukter, blandade 1.0 kg
  • Gråärta el. kikärtor, förkokta 1.0 kg
  • Tomater, nerskurna 400.0 g

Mättande klassisk vegancurry med klimatsmart gråärta och rotfrukter! Håll den glutenfri genom att servera med havre- eller blomkålsris, breda risnudlar. Receptet är vegan, glutenfritt, laktosfritt och mjölkfritt.

...

Förberedelser

  1. Steg 1

    • Hetta upp en kastrull, stek löken mjuk tillsammans med kryddpureer.
    • Tillsätt kokosmjölk, vatten, Tomatino och lökfond. Sänk till medelvärme och låt koka sakta ca 20 minuter.
    • Red av med MAIZENA Majsstärkelse (Tips: Om såsen skall frysas eller varmhållas, red av med MAIZENA Snowflake för bästa resultat)
  2. Steg 2

    • Blanda samman rotfrukter, tomat och gråärtor i ett bleck. Slå såsen över. Baka av vid 180 grader i 20–25 minuter.
    • Servera med kokt korngryn eller havre-ris samt färsk koriander.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny