Vi vet att det finns gott om saker som kräver både tid och uppmärksamhet i ett stressigt restaurangkök och därför har vi gjort vårt allra bästa för att kunna erbjuda dig en fond som smakar precis så bra som du vill att en fond ska smaka, och som smakar likadant, dag efter dag och rätt efter rätt. Vi pratar förstklassiga råvaror och naturliga, jämna smaker, det vill säga en otrolig grund utan den minsta ansträngning från din sida. Vi däremot, vi har verkligen ansträngt oss för att ge dig följande trio:



Goda anledningar att prova!
Ladda gärna ner vår folder med soppor, grytor och ljuvliga grytor där Knorr Professional spelar en viktig roll i flera av recepten. Smaka dig gärna igenom samtliga och glöm inte att Knorr Professional Koncentrerad Fond också är en trevlig bekantskap!

Det här är Knorr Professional Fond
- Ready to use, det vill säga inte koncentrerad
- En balanserad smakprofil som ger dina rätter samma smak varje gång
- Gluten- och laktosfri
- Inga allergener att deklarera*
- Gjorda på naturliga ingredienser
- Inga tillsatser (inga artificiella färger eller smaker)
- Smidig förpackning i praktisk storlek

… Och så här gör vi våra fonder!
- Vi låter kött och köttben sjuda långsamt i vatten för att få fram fylliga smaker.
- Vi låter smakrika, nyskördade grönsaker puttra på låg temperatur.
- Vi kombinerar dessa två buljonger och kryddar upp dem med örter och kryddor för ännu mer djup.
* Denna produkt innehåller inga allergena ingredienser som behöver deklareras enligt EU:s förordning 1169/2011 (Annex II).
Hitta ett nytt användningsområde!
- Gör ett ljummet grönpepparskum på sifon med Knorr Professional KYCKLINGFOND och HELLMANN’S Professional!
- Har du provat att göra Sous Vide Kalvblanquette med Knorr Professional KALVFOND? Om inte är det kanske dags nu!
- Varför inte prova att göra en biffvinaigrette på Knorr Professional DEMIGLACE nästa gång du ska sätta carpaccio på menyn?