En introduktion till hälsosam matlagning
Adria Wu på Londons Maple & Co ger dig möjlighet att skapa näringsrika maträtter som är fulla av hälsosamma ingredienser. Att erbjuda kostmedvetna middagar som gästerna vet är bra för dem, utan att göra avkall på smaken, kan skapa stor framgång för din restaurang.
1. En introduktion
Följ med kocken Andria Wu från den hälsosamma restaurangkedjan Maple & Co i London, när hon visar hur du presenterar inspirerande, hälsosamma rätter på din meny. Från den grundläggande utrustningen och ingredienserna till de tekniker du behöver för att uppnå hälsosamma resultat utan att kompromissa med smaken, plus steg-för-steg-inspiration för att skapa goda, balanserade recept.
3. Använd hälsosamma ingredienser
Lär dig hur du använder rätt ingredienser i matlagningen för att tillföra ett smakdjup och en balans av näringsämnen i dina maträtter, från att laga mat med regnbågens färger till att välja de mest hälsosamma oljorna och använda kryddor och örter för att skapa färsk, smakrik och hälsosam mat
Relaterade kurser
Vad du får
- Tillgång till GRATIS kockträning
- De bästa recepten och tipsen av kockar från hela världen
- De senaste mattrenderna