Menu

Efter vad som åtminstone känns som tidernas mörkaste vinter är det äntligen dags att plocka upp påsken på din meny och bjuda gästerna på en trestegsraket som är både vacker, arbetad, nytänkande och klassisk. En riktig påskfest med andra ord!

Bakom recepten står ingen mindre än vår kock Magnus Rydberg och det är således andra året i rad han fått uppdraget att skapa vår påskmeny, vilket han också gjort med den äran. Intresserad av att återuppleva påskmenyn från 2022? Klicka här i så fall. Annars är det bara att fortsätta scrolla neråt och låta dig förföras av årets meny som innehåller alltifrån ljuvlig puff choux med ostkräm, krondillssyrad silverlök och finsk insjörom, till en smäktande jordgubbssemifreddo på de sista jordgubbarna från förra året. Nya väntar ju alldeles runt kröken!

Från oss alla på Unilever Food Solutions med Magnus Rydberg i spetsen; god och glad påsk!

Produkter
Recept
Favoriter
Meny