Menu

Ingredienser

+

Gör så här

Till servering

  • Rödlök, skivad 40.0 g
  • Gurka, tärnad 100.0 g
  • Avocado, tärnad 75.0 g
  • Sesamfrön, rostade 10.0 g

Ceviche är ett sätt att ”tillaga” fisk på med hjälp av syran från lime. Här en asiatisk variant på det Peruianska orginalet smaksatt med bland annat sesam och chili.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Marinera tärnad lax i salt, färskpressad limejuice, koriander, gräslök och chili.
    • Blanda alltsammans väl och tillsätt Hellmann’s Sesame Soy Vinaigrette. Kyl väl.
  2. Till servering

    • Vid servering blandas laxen med wakamitång, avocado och gurka.
    • Anrätta cevichen på passande serveringsfat eller i skålar och toppa med skivad rödlök och sesamfrön.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny