Ingredienser
Bakad piggvar med kejsarhatt, sotad vårlök och ingefärssmörsås
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
Piggvar
/kg
1.5 kg
0%
Vatten
/dl
2.0 l
0%
Salt
/g
140.0 g
0%
Garnityr:
/
0.0
0%
Svamp, kejsarhatt el. ostronskivling
/
700.0 g
0%
Rapsolja
/kg
35.0 g
0%
Smör
/kg
50.0 g
0%
Vitlök, solo
/stk
1.0 stk
0%
Timjan, back
/kg
10.0 g
0%
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
Till såsen:
/
0.0
0%
Vårlök
/stk
20.0 stk
0%
Knorr Svampbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
/g
35.0 g
0%
Vatten
/l
3.0 dl
0%
Vin, vitt
/dl
1.0 dl
0%
Vinäger, ris
/g
30.0 g
0%
Smör
/kg
500.0 g
0%
Ingefära
/
30.0 g
0%
Misopasta
/
25.0 g
0%
Soja, japansk
/g
30.0 g
0%
Citron, juice färskpressad
/kg
40.0 g
0%
Till servering: shisokrasse och kokt sushiris
/
0.0
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Piggvar 1.5 kg
-
Vatten 2.0 l
-
Salt 140.0 g
-
Garnityr:
-
Svamp, kejsarhatt el. ostronskivling 700.0 g
-
Rapsolja 35.0 g
-
Smör 50.0 g
-
Vitlök, solo 1.0 stk
-
Timjan, back 10.0 g
-
Salt och peppar
-
Till såsen:
-
Vårlök 20.0 stk
-
Vatten 3.0 dl
-
Vin, vitt 1.0 dl
-
Vinäger, ris 30.0 g
-
Smör 500.0 g
-
Ingefära 30.0 g
-
Misopasta 25.0 g
-
Soja, japansk 30.0 g
-
Citron, juice färskpressad 40.0 g
-
Till servering: shisokrasse och kokt sushiris