Menu

Ingredienser

+

Inlagd pumpa ocg rödlök

  • Pumpa, Butternut skalad i 1x1 cm tärning 500.0 g
  • Rödlök, tunt skivad 300.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 200.0 g
  • Socker 200.0 g
  • Vatten 300.0 g
  • Salt 8.0 g

Tonkatsu-sås

Kimchi morötter

Matdurum

Till servering


En matig och nyttig sallad på en bas av matdurum med picklade grönsaker, kimchi morötter, marinerade kikärtor, frasigt växtbaserat protein,tonkatsusås och krämiga HELLMANN´S Vegan. Ett riktigt måste prova recept!

...

Förberedelser

  1. Inlagd pumpa ocg rödlök

    • Koka upp ättika, socker, vatten och salt tills sockret har lösts upp. Låt lagen svalna. Lägg tärnad pumpa och fint skivad rödlök i två separata burkar och täck med lagen. Pickla i minst 24 timmar
  2. Tonkatsu-sås

    • Till tonkatsu såsen: Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och låt såsen sjuda tills sockret har lösts upp. Låt den svalna.
  3. Kimchi morötter

    • Blanda de rivna morötterna med kimchibas och Knorr Professional Ingefärapuré, låt det vila i minst 1 timme.
  4. Matdurum

    • Koka upp vatten, salt och Knorr Grönsaksbuljong samt matdurum. Låt det sjuda tills det är mjukt. Slå av vattnet och låt svalna. Beräkna 140 g per portion.
  5. Till servering

    • Marinera de avrunna och sköljda kikärtorna i HELLMANN´S Citrus Vinaigrette.
    • Fritera Crispy NoChicken burgarna i 2 minuter om de är tinade, eller 3 minuter om de fortfarande är frysta. Burgarna kan också tillagas i ugnen på 220 grader i cirka 7 minuter.
    • Bygg samman salladen i skål och toppa med en skivad Crispy NoChicken burgare och toppa med HELLMANN´S Vegan och tonkatsusås, rostade pumpakärnor och färsk koriander.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny