Menu

Ingredienser

+

Gör så här

Korianderyoghurt

  • Yoghurt, växtbaserat matlagningsalternativ 300.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Koriander, färsk hackad fint 14.0 g
  • Svartpeppar, malen 1.0 g

En chili som definitivt bevisar att ”sin carne” kan vara minst lika gott som ”con carne”. Toppa hela härligheten med en korianderklick!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Hetta upp en gryta eller en kastrull och tillsätt margarin. Fräs The Vegetarian Butcher NoMince och rör runt ordentligt tills allt är finfördelat.
    • Tillsätt lök, spiskummin, anchopulver, svartpeppar, hackad chili, hackad koriander och salt. Fräs i ytterligare ett par minuter.
    • Häll i Tomatino, vitlökspasta, Peperonata, paprikapuré, rökt chilipuré, grönsaksfond, vatten och vinäger. Låt puttra på medelvärme i ca 30 minuter och rör om då och då.
    • Tillsätt bönorna och låt puttra i ytterligare 10 minuter. Smaka eventuellt upp med mer salt. Servera med en klick korianderyoghurt och bulgur eller ris.
  2. Korianderyoghurt

     
    • Blanda ihop alla ingredienser och låt stå till sig i minst en timma innan servering  
Produkter
Recept
Favoriter
Meny