Menu

Ingredienser

+

Till såsen

Vid servering

  • Kolja, filé 1.2 kg
  • Persilja & Mynta
  • Couscous

En god och nyttig fiskrätt som fått extra smakskjuts med hjälp av en härligt kryddig tomatsås. Servera med bröd och couscous eller potatis. Toppa med mynta och persilja.

...

Förberedelser

  1. Till såsen

    • Sautera löken mjuk i matfettet tills löken är transparant.
    • Tillsätt Knorr Professional Vitlök, ingefära, spiskummin, kanel och gurkmeja, sautera ytterligare några min.
    • Tillsätt cayennepeppar efter behag samt Knorr Tomatino, Knorr Grönsaksbuljong, salt och vatten. Låt sjuda i 10 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och koka upp. Smaka av med honung, salt och svartpeppar och låt sjuda i ytterligare någon minut.
  2. Vid servering

    • Ånga fisken tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm såsen och slå den över fisken. Toppa fisken med hackad persilja och mynta.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny