Menu

Ingredienser

+

Fiskburgare

Fänkålsslaw

Citronmajonnäs

  • HELLMANN´S Majonnäs 2.0 dl
  • . saft och zest efter smak 1.0 st
  • Gräslök, fint skuren

Till servering

  • Bröd, Hamburgare 12.0 st
  • Rödlök, picklad

En fisk måltid som passar alla, fräscht, gott och enkelt. Önskas en frasig burgare så går denna utmärkt att både panera och fritera!

...

Förberedelser

  1. Fiskburgare

    • Blanda ströbröd och ägg, låt svälla en stund. Kör fisk till en färs i matberedare tillsammans med Knorr Grönsaksbuljong. Tillsätt potatis, ägg och ströbröd, blanda till jämn färs. Smaksätt med salt och peppar om så behövs. Forma till burgare.
  2. Fänkålsslaw

    • Blanda MAILLE Äppelcidervinäger, olivolja, citronjuice, dragon och socker till en dressing, smaka av med salt och peppar. Hyvla blekselleri och fänkål tunt på mandolin och skär äpple i julienne och blanda med vinägrett.
  3. Citronmajonnäs

    • Smaksätt HELLMANN'S majonnäs med citron zest, juice och gräslök.
  4. Till servering

    • Stek burgarna i matfett i 5 minuter, vänd kontinuerligt. Rosta bröden och servera med tillbehör.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny