Menu

Ingredienser

+

Lingonpicklad svamp

Coleslaw

Svampmajonnäs

Friterad grönkål

  • Grönkål
  • Fritös
  • Salt

Burgare


Höstburgare på The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger Den här härliga burgaren gör vi på Crispy NoChicken Burger, lingonpicklad svamp, coleslaw, friterad grönkål och en smått oemotståndlig svampmajonnäs. Helt enkelt på allt gott som hösten kan frambringa. 

...

Förberedelser

  1. Lingonpicklad svamp

    • Rengör och ansa svampen. Skär ner i mindre bitar.
    • Skär rödlöken i båtar
    • Koka upp vinäger, socker och vatten. Lägg i lingonen och häll den varma lagen över svampen och löken. Låt stå, gärna över natten minst.
  2. Coleslaw

    • Hyvla kålen tunt på mandolin och riv den skalade moroten. Blanda ihop med majonnäs, vinäger, senap, salt och peppar.
  3. Svampmajonnäs

    • Blanda ihop majonnäs, svampfond, kryddor och smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Friterad grönkål

    • Repa grönkålen från stjälken och bryt ned i mindre bitar.
    • Fritera under lock på 170 grader tills krispig.
    • Salta och låt rinna av på papper. 
  5. Burgare

    • Fritera Crispy NoChicken gyllene och krispig.
    • Under tiden; rosta burgarbrödet.
    • Bottna burgarbrödet med coleslaw och lägg på burgaren.
    • På burgaren; lägg picklad svamp, friterad kål och avsluta med att dressa locket med svampdressingen.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny