Menu

Ingredienser

+

Lime slaw

  • Spetskål 600.0 g
  • Kål, röd 600.0 g
  • Salt 10.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 400.0 g
  • Crème Fraiche 200.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 8.0 g
  • Vårlök, skivad 50.0 g
  • Limejuice 400.0 g

Kryddig fisk

Vid servering

  • Råris, kokt 750.0 g
  • Rostade pumpakärnor 50.0 g
  • Avokado, tärnad 250.0 g
  • Gurka, tärnad 250.0 g
  • Lime, färsk pressad 100.0 g

Här en Mexikoinspirerad sallad med kryddad panerad stekt fisk tillsammans med fräsch krämig kålsallad. Salladen funkar också bra som en fyllning i majstortillas.

...

Förberedelser

  1. Lime slaw

    • Strimla och salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska. Pressa vätskan ur kålen.
    • I en mixer, blanda samman HELLMANN´S Majonnäs Extra Thick, creme fraiche, koriander, vitlök, vårlök och färsk limejuice, grov mixa.
    • Vänd ner kålen i dressingen och kyl fram till servering.
  2. Kryddig fisk

    • Blanda samman spiskummin, anchochili, salt ochcayenne med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse.
    • Dela upp fisken i 5 cm bitar, panera och stek sedan fisken färdig i matfett.
  3. Vid servering

    • Kombinera lime slaw, avocado, gurka och limeklyftor på ett serveringsfat.
    • Toppa salladen med fisk, rostade pumpakärnor och några kvistar koriander.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny