Menu

Ingredienser

+

Picklad silverlök

  • Silverlök, heltunt skivad (ca 2 mm) 2.0 stk
  • Socker 1.0 dl
  • Vatten 2.0 dl
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 0.5 dl

Fransk tryffelmajo

NoBeef Steak Sandwich

  • NoBeef slices, vegobiff strimlor 1 x 6 kg (6 x 1 kg) FRYSVARA 800.0 g
  • Rapsolja, till stekning
  • Vitlök, krossas 1.0 stk
  • Timjan, kvist -Back 1.0 stk
  • Bereding av brödet:
  • Bröd, surdeg skivat 10.0 stk
  • Rapsolja, till stekning 30.0 g
  • Smör, till stekning 30.0 g
  • Till servering:
  • Lök, friterad 50.0 g
  • Ost, parmesan riven 80.0 g
  • Salladsmix, provencalsk 100.0 g
  • Olja, oliv 20.0 g
  • Gräslök, finskuren 5.0 g

Enkel att lyckas med, svår att motstå är denna NoBeef Steak Sandwich som både smakar och doftar lyxigt av tryffel.

...

Förberedelser

  1. Picklad silverlök

    • Börja med att pickla löken. Koka upp vatten, socker och ättika. Slå den varma lagen över löken och ställ i kyl minst 3 timmar.
  2. Fransk tryffelmajo

    • Blanda alla ingredienserna till den franska tryffelmajon. Förvara i kyl.
  3. NoBeef Steak Sandwich

    • Stek brödet gyllenbrunt i olja och smör. 
    • Stek The Vegetarian Butcher NoBeef Slices i olja, vitlök och timjan. Bred majonnäsen på brödet och toppa med NoBeef Slices.
    • Vänd upp salladen och den avrunnen silverlöken med lite olivolja. Lägg ovanpå ”köttet” och toppa hela härligheten med friterad lök, riven parmesan och gräslök.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny