Menu

Ingredienser

+

Kimchimajonnäs

Inlagda jalapeño och rödlök

Sesamgurka

  • Gurka 100.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Chiliflingor, koreanska 2.0 g
  • Sesamfrön 4.0 g
  • Olja, sesam 20.0 g

Vid servering


Målet med detta burgarrecept är inte att ersätta, utan snarare att överträffa kött. Denna koreanska burgare serveras med kimchimajonnäs, inlagd jalapeño och rödlök samt sesamgurka.

...

Förberedelser

  1. Kimchimajonnäs

    • Blanda alla ingredienser.
  2. Inlagda jalapeño och rödlök

    • Koka upp ättika, socker, salt och vatten och låt svalna. Placera rödlök och jalapeño i separata burkar och täck med lagen och lock. Kyl i 24 timmar före användning.
  3. Sesamgurka

    • Blanda gurkskivorna med salt. Låt skivorna vila i en sil i 10 minuter för att dränera över flödigt vatten och blanda sedan med resten av ingredienserna. Marinera i minst 1 timme eller ännu bättre, förslut i en vakuumplastpåse.
  4. Vid servering

    • Fritera burgarna och servera med tillbehör.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny