Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En ljuvlig klassiker för alla. Currysåsen, mild, söt och så enkel och god att laga, här i en vegansk tappning. Kycklingen har vi bytt ut mot The Vegetarian Butcher NoChicken chunks.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Vänd frusna Nochicken chunks i lite rapsolja och fördela jämt på stekplåtar/bleck och bryn i förvärmd ugn vid 240 grader i 11 minuter. Stäng av ugnen och låt Nochicken chunks sätta sig. Detta kan göras dagen före.
    • Fräs löken mjuk i matolja utan att den tar färg. Tillsätt äppelmos och curry, fräs vidare i någon minut tills lök och curry och mos blir en tjockare pasta.
    • Tillsätt vatten, vegetabilisk matgrädde, Knorr Grönsaksfond och Knorr Umami. Koka in tills ca 1,5 liter återstår. Mixa såsen slät. Blanda vatten med MAIZENA och red av. Justera eventuellt smaken med salt och någon droppe Winborgs Ättika om så behövs.
    • Koka ris enligt anvisning och värm The Vegetarian Butcher Nochicken Chunks i såsen.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny