Menu

Ingredienser

+

Okonomiyakisås

Soja- och svampmajonnäs

Okonomiyaki


Om du inte har serverat okonomiyaki till dina gäster tidigare, är det hög tid nu. Denna matiga och lite roliga japanska pannkaka görs på kål och serveras med goda såser till. En perfekt liten lunch, helt enkelt. 

...

Förberedelser

  1. Okonomiyakisås

    • Blanda ihop alla ingredienser till okonomiyakisåsen och ställ åt sidan.
  2. Soja- och svampmajonnäs

    • Blanda ihop HELLMANN'S Majonnäs, soja, Knorr Svampfond och buljong pulver. Skeda upp i spritspåse och lägg i kyl i väntan på servering.
  3. Okonomiyaki

    • Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt. Gå i med vatten och vispa tills klumpfritt.
    • Tillsätt Knorr Kycklingfond och ägg och vispa ihop.
    • Tillsätt nu fint strimlad spetskål och rör ihop.
    • Värm upp en panna på medelvärme och ha i olja. Häll på smeten, ca 3 cm i pannan åt gången, och stek gyllene i ca 3–4 minuter. Vänd pannkakan och stek klar. Upprepa med resterande smet.
  4. Vid servering

    • Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på Okonomiyakisåsen. Ringla över majonnäsen och strössla över furikake.
    • Servera.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny