Menu

Ingredienser

+

Pasta med sparris och svamp


Sparrisen kommer ursprungligen från en liten, frodig dal i Italien, där de i över 400 år bara hade vuxit på ett 10 hektar stort område och aldrig spridit sig därifrån. Den planteras nu i Kalifornien och säljs till finare restauranger i USA.

...

Förberedelser

  1. Pasta med sparris och svamp

    • Skiva svampen och stek i smör.
    • Tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré och stek den tillsammans med svampen.
    • Tillsätt grädde och låt såsen småkoka tills den tjocknar.
    • Koka upp vatten och koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    • Skär sparrisen i fina bitar och tillsätt och låt dem koka med en kort stund.
    • Tillsätt MAILLE Senap Dijon Original, ost och smör i såsen och låt det koka tills såsen har en slät konsistens.
    • Vänd i pastan och blanda med såsen. Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg upp i djupa tallrikar och strö över färsk, hackad persilja före servering.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny