Ingredienser
Pinsa bianco med HELLMANN’S Professional, portabello, tryffel, burrata, syrad rödlök och ruccolasallad.
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
Pinsadeg, färdig
/stk
1.0 stk
0%
HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1x10L
/g
100.0 g
0%
Ost, mozarella
/kg
70.0 g
0%
Svamp
/
150.0 g
0%
Vitlök
/
3.0 g
0%
Chiliflakes
/g
0.0 g
0%
Olja, oliv
/kg
30.0 g
0%
Olja, tryffel
/g
10.0 g
0%
Tryffel
/g
10.0 g
0%
Rödlök
/g
50.0 g
0%
Ost
/stk
1.0 stk
0%
Ruccola sallad
/g
20.0 g
0%
Syrad rödlök
Rödlök
/g
120.0 g
0%
Socker
/kg
100.0 g
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/g
100.0 g
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Vatten
/g
150.0 g
0%
Salt
/g
4.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Pinsadeg, färdig 1.0 stk
-
Ost, mozarella 70.0 g
-
Svamp 150.0 g
-
Vitlök 3.0 g
-
Chiliflakes
-
Olja, oliv 30.0 g
-
Olja, tryffel 10.0 g
-
Tryffel 10.0 g
-
Rödlök 50.0 g
-
Ost 1.0 stk
-
Ruccola sallad 20.0 g
Syrad rödlök
-
Rödlök 120.0 g
-
Socker 100.0 g
-
Vatten 150.0 g
-
Salt 4.0 g