Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Pinsadeg, färdig 1.0 stk
  • Salami, Spianata calabra el. Ventrivina i tunna skivor 50.0 g
  • Vatten 25.0 g
  • Olja, oliv 5.0 g
  • Vitlök, färsk riven 2.0 g
  • Salt och peppar
  • Ost, mozarella avhängd och tärnad 1 cm stora bitar
  • Kronärtskocksbottnar i olja skuren i kvartar 120.0 g
  • Ost, parmesan 40.0 g
  • Olja, oliv 10.0 g
  • Basilika, färsk 2.0 g

Den här pinsa rosson passar perfekt som ett snack, liten förrätt eller ett litet tilltugg till drinken.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Sätt ugnen på 250 grader. Använd gärna en pizzasten för en ännu frasigare pinsa. 
    • Blanda Knorr Tomatino, vitlök, olivolja och vatten. Smaka upp med salt och peppar. 
    • Fördela såsen över pinsan men spara 2 cm i kanterna. Fördela mozzarellan över tomatsåsen och grädda i ugnen i ca 7 minuter. 
    • Ta ut och låt svalna i 3 minuter. Dela pinsan i 8 bitar och sätt ihop den igen. Montera tunna skivor salami, kronärtskocka och basilika. Finriv parmesanost över det hela.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny