Menu

Ingredienser

+

Metod

  • Kycklinglårfilé med skin 1.0 kg
  • Sallad, isberg, eller roman, sköljd och delad 500.0 g
  • Sojaböna, gröna 400.0 g
  • Ärtor, gröna 250.0 g
  • Vesterhavsost, fint riven 100.0 g
  • Bacon, rökt och tärnad 150.0 g
  • Gräslök, hackad 20.0 g

En läcker grönsallad med grillad kyckling serverad med krämig dressing med massor av färska örter, toppad med nyriven Dansk vesterhavsost och knaprigt bacon!

...

Förberedelser

  1. Metod

    • Blanda ingredienserna för dressingen.
    • Grilla kycklingen.
    • Tärna baconet och stek det knaprigt.
    • Kombinera sallad, ärter och bönor. Häll lite dressing över salladen och blanda.Toppa med skivad kycklinglårfilé, färskt riven ost, knaprigt bacon och hackad gräslök.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny