Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Den här mångsidiga såsen är en sann favorit hemma hos mig och serveras året runt med både färska och frysta grönsaker, beroende på säsong! Servera vegetariskt eller helt växtbaserat ifall du vill det. Och vill du addera kött kan du göra det. Du väljer! / Kajsa Siggesson, Restaurang Tullängen 

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Hacka paprika, palsternacka, lök och vitlök. Fräs allt i olja tills paprikan och löken mjuknat utan att grönsakerna tar färg. Tillsätt tomatpuré och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt vin och rödvinsvinäger och koka in. Tillsätt vatten, grädde, Knorr Grönsaksbuljong, citron och kryddor. Koka upp och sjud i cirka 10 minuter. Mixa såsen slät och red av med MAIZENA Majsstärkelse och justera smaken om så behövs.
    • Koka pastan och servera blandad med sås, toppad med grönkålen och de rostade solrosfröna.
    • Kajsa tipsar! Servera gärna rätten som den är tänkt att ätas, det vill säga som man får en pastarätt serverad på restaurang!Det är både ett inbjudande sätt att servera rätten samtidigtsom vi lär våra gäster att äta blandad kost.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny