Menu

Ingredienser

+

Gör så här


En fyllig och lätt rökt bönröra som blir riktigt god kyld på nyrostat vitlöksbröd toppad med ny riven parmesan

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Mjukstek lök, morot och vitlök i olivolja vid moderat värme utan att de tar färg. Tillsätt bönor, rökt bacon, Knorr Hönsbuljong, vatten och lagerblad koka upp och sjud tills bönorna är mjuka ca 1 – 1.5 timma. Krydda med salt och peppar. Låt dra.
    • Pensla bröd skivor med olivolja och vitlök och rosta i ugn.
    • Lyft ur fläsk och lagerblad och slå av buljongen från bönorna. Blanda bönor med 1 msk olivolja, krydda med salt och peppar och addera fräschör lite nypressad citron.
    • Servera bönröranpå vitlöksbröd med färsk riven parmesan och ny hackad persilja.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny