Menu

Ingredienser

+

Till tomat- och kokosfisken

Morot- och apelsinsallad


En lättlagad fiskgryta med mycket smak som värmer hjärtat i vintermörkret. Servera med nykokt havreris och en fräsch apelsin- och morotssallad. Rätten går dessutom utmärkt att göra vegansk. Byt bara byta ut fisken mot till exempel NoChicken Chunks från The Vegetarian Butcher. 

...

Förberedelser

  1. Till tomat- och kokosfisken

    • Sautera löken mjuk. Tillsätt vitlökspuré, Tomatino, kokosmjölk, vatten, lagerblad, salt och grönsaksbuljong. Koka upp och tillsätt potatis och sötpotatis. Låt sjuda i 10 minuter tills potatisen mjuknar.
    • Tillsätt paprikan och smaksätt med limen. Koka upp och sjud i ytterligare någon minut. Tillsätt fisken och låt den ånga färdig under lock. 
    • Vid servering, toppa rätten med kokosflingor och färsk koriander. Komplettera med fräsch morots- och apelsinsallad samt nykokt havreris.
  2. Morot- och apelsinsallad

    • Vänd de tinade sojabönorna med morötter, apelsin, hackad koriander och HELLMANN’S Citrus Vinaigrette. Smaksätt med salt och peppar. Toppa eventuellt med rostade sesamfrön.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny