Menu

Ingredienser

+

Löken

Till servering


Denna burgartallrik är precis sådan som en klassisk 'diner-burgare' ska vara. Njut av cheddar, söt karamelliserad lök, saltgurka, HELLMANN'S Professional och ketchup. Helt komplett med pommes frites.

...

Förberedelser

  1. Löken

    • Karamellisera löken långsamt i smör och olja över låg värme. Om löken börjar fastna, tillsätt lite vatten och rör om ibland. Smaksätt med salt, lite socker och Maille Äpplecidervinäger
  2. Till servering

    • Stek baconet knaprigt och skiva saltgurkan. Smasha burgarna på het häll på båda sidor. Krydda med salt och peppar och lägg på osten och låt den smälta.
    • Rosta hamburgerbröden och bygg hamburgaren med HELLMANN´S Professional Majonnäs, karamelliseradlök, HELLMANN´S Ketchup, biffar och saltgurka. Servera med pommes frites krydda med Knorr Kött- och Grillkrydda.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny