Menu

Ingredienser

+

Brasilansk risotto med kyckling och chorizo


Ris är ett av de mest universella tillbehören på den Brasilianska tallriken. Den största delen av Brasiliens omkring 200 miljoner invånare serveras ris varje dag. Ett av de vanligaste sätten att servera ris på är tillsammans med kokta bönor, en måltid utan ris är nästan otänkbart för en Brasilian. Här en brasiliansk variant på risotto.

...

Förberedelser

  1. Brasilansk risotto med kyckling och chorizo

    • Mjuk fräs lök och morötter i olja, tillsätt ris och fräs ytterligare någon minut tills matfettet absorberas av riset.
    • Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Vitlökspuré, Paprikapuré, Rökt Chilipuré, Knorr Tomatino, Knorr Peperonata, kycklinglårfilé, majs, färsk timjan, chorizo, vatten och Knorr Hönsbuljong Lågsalt. Sjud i gryta eller i kombiugn vid 150 grader tills riset är mjukt.
    • Smaksätt med persilja, gräslök och torkad chili.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny