Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA 10.0 kg
  • Vitlök, mixad eller riven 1.0 kg
  • Lök, gul hackad 3.0 kg
  • Chili, Thai eller små Birds Eye, hackade eller mixade 100.0 stk
  • Thaibasilika, plockade från stjälken, grovt skuren 750.0 g
  • Rapsolja, till stekning 1.5 l
  • Fisksås (Asiatisk), vegansk 9.0 dl
  • Ostronsås, vegansk 9.0 dl
  • Vatten 5.0 dl
  • Ris, jasmin 7.5 kg

Här en grön variant på Thailändsk basilika kyckling mer känd som Pad kra pao gai och är en av de mest populära och älskade street food rätterna i Thailand.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

     
    • Hetta upp olja. Lägg i The Vegetarian Butcher NoMince och stek tills ”färsen” börjar få lite färg.
    • Tillsätt chili, vitlök , lök och thaibasilika. Stek tills allt börjar få fin färg. Tillsätt fisksås, ostronsås och vatten.
    • Servera med jasminris. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny