Menu

Ingredienser

+

Kyckling

  • Kyckling, bröstfilé 1.0 kg
  • Socker, rör 30.0 g
  • Limejuice 600.0 g
  • Jerk krydda 16.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 30.0 g
  • Rapsolja 50.0 g

Dressing

Sallad

  • Majs, frusen 200.0 g
  • Råris, kokt 400.0 g
  • Mango, tärnad 200.0 g
  • Bönor, röda kidney 250.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 250.0 g
  • Vårlök, skivad 50.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Kokos, riven 60.0 g

Karibien består av hundratals öar, och sedan 1400-talet har kulturen radikalt influerats av framför allt europeiska kolonisatörer och afrikanska slavar, men även av invandrade kineser och indier. Olika öar har sina lokala specialiteter, men nästan överallt är ris och bönor en basvara.

...

Förberedelser

  1. Kyckling

    • Blanda samman socker, limesaft, jerk krydda och Knorr Umami och marinera kycklingen över natten.
    • Bryn kycklingbrösten i olja och stek brösten klara i ugnen
  2. Dressing

    • Blanda samman HELLMANN´S CITRUS vinaigrette med färsk pressad lime.
  3. Sallad

    • Blanda samman ingredienserna till salladen och smaksätt med dressingen.
    • Servera salladen tillsammans med nystekt kyckling.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny