Menu

Ingredienser

+

Gör så här

Basilikakräm


En soppa som mättar och värmer under kalla dagar. Servera med en klick basilikakräm gjord på antingen konventionell Créme Fraiche eller på ett växtbaserat alternativ!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Tärna morot, fänkål och blekselleri i tärningar om 0,5 cm.
    • Hetta upp olivolja i en kastrull och fräs grönsakerna tillsammans med The Vegetarian Butcher NoMince samt finhackad lök, vitlök och chili.
    • Tillsätt vatten, grönsaksfond, tomatino och kryddpasta och låt allt sjuda sakta i ca 30 minuter.
    • Koka under tiden upp saltat vatten i en kastrull. Tillsätt risoni när vattnet kokar och koka pastan i 8 minuter. Rör om då och då, så det inte fastnar i botten. När pastan är färdig, sila av vattnet och spola med kallt vatten.
    • Tillsätt vita bönor och risoni i soppan. Servera med en klick basilikakräm och riven parmesan.
  2. Basilikakräm

    • Blanda citronskal och -juice med crème fraiche eller motsvarande växtbaserat alternativ. Blanda i Knorr Basilika och smaka upp med salt och svartpeppar. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny