Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Detta är en av mina favoriter inför hösten: en mustig buljong med höga smaker tillsammans med kryddig kyckling, löskokt ägg, massor av grönsaker och sobanudlar.  /Daniel Müllern

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Börja med att blanda soja, sesamolja, socker och sesamfrön. Lägg i kycklinglåret och låt ligga i kyl i ca 2 timmar. 
    • Sätt ugnen på 200*C. Lägg kycklinglåret på en plåt och stek i ugn i ca 45 min. Minst 72 grader i innertemp. 
    • Värm kycklingfonden. Finhacka chili, ingefära och vitlök. Lägg i buljongen.
    • Låt småkoka i ca 20 min. Tillsätt soja, vinäger, svamp och pak choi. Låt koka 2–3 min
    • Skär kycklingen i skivor
    • Fördela nudlarna i 10 stora skålar. Slå över buljongen.
    • Toppa med ett halvt ägg, kycklinglår, salladslök, böngroddar och koriander
Produkter
Recept
Favoriter
Meny