Ingredienser
Potatis- och purjolökssoppa med tryffel och knaperstekt fläsk
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
Potatis, skalad mjöli
/kg
1.2 kg
0%
Purjolök, vit
/kg
400.0 g
0%
Vitlöksklyftor
/stk
2.0 stk
0%
Rapsolja
/msk
4.0 msk
0%
Vatten
/
1.5 l
0%
Knorr Hönsbuljong lågsalt 3 x 1 kg
/g
40.0 g
0%
Knorr Svampbuljong, pulver 3 x 1,3 kg
/g
20.0 g
0%
Cream 35% (whipping, etc.)
/l
6.0 dl
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/msk
2.0 msk
0%
Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
Olja, tryffel
/msk
1.0 msk
0%
Bacon, rökt torrsaltat
/kg
200.0 g
0%
Gräslök, fint skuren
/kg
20.0 g
0%
Tryffel, färsk (frivilligt)
/g
30.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Potatis, skalad mjöli 1.2 kg
-
Purjolök, vit 400.0 g
-
Vitlöksklyftor 2.0 stk
-
Rapsolja 4.0 msk
-
Vatten 1.5 l
-
Cream 35% (whipping, etc.) 6.0 dl
-
Salt och peppar
-
Olja, tryffel 1.0 msk
-
Bacon, rökt torrsaltat 200.0 g
-
Gräslök, fint skuren 20.0 g
-
Tryffel, färsk (frivilligt) 30.0 g