Menu

Ingredienser

+

Gör så här

Till servering

  • Skogschampinjoner 200.0 g
  • Vitlök, klyfta 2.0 st
  • Krasse
  • Salt och peppar

Svampsoppa som alltid värmer i höst och vintermörkret, här en billig men mustig variant på rostade champinjoner. Servera soppan tillsammans med nybakat bröd  

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Sautera lök och vitlök i några minuter, ställ åt sidan.
    • Bryn champinjonerna, tillsätt löken och fräs ytterligare några minuter. Tillsätt mjölk och Knorr Köttbuljong, koka upp och sjud soppan i 10 minuter. Mixa soppan slät och tillsätt grädde och timjan. Koka upp och red eventuellt av soppan med Maizena, justera smaken med salt och peppar och späd soppan om så önskas  
  2. Till servering

    • Bryn svamp och vitlök i matfett, krydda med salt och peppar. Garnera soppan och servera genast.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny