Menu

Ingredienser

+

Fisk

  • Sej,filé 1.3 kg

Stomp


En härligt doftande fiskrätt med lite sting och massor av nyttigheter.

...

Förberedelser

  1. Fisk

    • Portionera fisken
  2. Stomp

    • Sätt på en kastrull med sötpotatis, morot och grönsaksbuljong. Låt grönsakerna koka mjuka.
    • Häll av vattnet och mosa grönsakerna med en visp. Ställ åt sidan och låt svalna något.
    • Värm matfettet och sautera purjolök, vitlök och lök tills mjuka.
    • Lägg spenaten i blecket och sprid ut lökmixen ovanpå spenaten.
    • Kall blanda ingredienserna till såsen.
    • Lägg ner fisken i blecket, slå såsen utöver fisk och grönsaker, bred försiktigt ut ditt sötpotatis- och morotsstomp ovanpå.
    • Baka av på 175°i ca 25 minuter.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny