Ingredienser
Smörgåstårta
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Lager 1
Restaurangfiléer, ansjovis eller matjessill
/g
300.0 g
0%
Ägg, kokt finhackad (8 min)
/
240.0 g
0%
HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 5 L
/g
150.0 g
0%
Smetana
/g
50.0 g
0%
Fiskspad
/g
30.0 g
0%
.juice, färskpressad
/g
20.0 g
0%
Gräslök, finskuren
/kg
20.0 g
0%
Dill, finhackad
/
15.0 g
0%
Lager 2
Kaviar på tub
/g
200.0 g
0%
HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 5 L
/g
300.0 g
0%
Smetana
/g
50.0 g
0%
Svartpeppar
/kg
1.0 g
0%
Lager 3
Shrimps, peeled frozen, handskalade och urkramade
/kg
500.0 g
0%
HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 5 L
/g
250.0 g
0%
Smetana
/g
100.0 g
0%
Dill, färsk hackad
/
25.0 g
0%
., färskpressad
/g
30.0 g
0%
Tabasco
/g
3.0 g
0%
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
Montering
BOTNAR:
/
0.0
0%
Kavringlimpa, kantskuren
/stk
1.0 stk
0%
Smörgåstårtsbottnar (25x38 cm), kantskurna
/stk
3.0 stk
0%
Garnering
Bladsalladshuvud
/stk
1.0 stk
0%
Ägg, kokta (8 min)
/
6.0 stk
0%
Stenbitsrom, svart
/kg
75.0 g
0%
Stenbitsrom, röd
/kg
75.0 g
0%
Räkor, handskalade
/g
300.0 g
0%
Lax, kallrökt i skivor
/g
300.0 g
0%
Färskost
/g
150.0 g
0%
.
/g
1.0 st
0%
1/2 Gurka
/
0.0
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Lager 1
-
Restaurangfiléer, ansjovis eller matjessill 300.0 g
-
Ägg, kokt finhackad (8 min) 240.0 g
-
Smetana 50.0 g
-
Fiskspad 30.0 g
-
.juice, färskpressad 20.0 g
-
Gräslök, finskuren 20.0 g
-
Dill, finhackad 15.0 g
Lager 2
-
Kaviar på tub 200.0 g
-
Smetana 50.0 g
-
Svartpeppar 1.0 g
Lager 3
-
Shrimps, peeled frozen, handskalade och urkramade 500.0 g
-
Smetana 100.0 g
-
Dill, färsk hackad 25.0 g
-
., färskpressad 30.0 g
-
Tabasco 3.0 g
-
Salt och peppar
Montering
-
BOTNAR:
-
Kavringlimpa, kantskuren 1.0 stk
-
Smörgåstårtsbottnar (25x38 cm), kantskurna 3.0 stk
Garnering
-
Bladsalladshuvud 1.0 stk
-
Ägg, kokta (8 min) 6.0 stk
-
Stenbitsrom, svart 75.0 g
-
Stenbitsrom, röd 75.0 g
-
Räkor, handskalade 300.0 g
-
Lax, kallrökt i skivor 300.0 g
-
Färskost 150.0 g
-
. 1.0 st
-
1/2 Gurka