Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Piggvar, bitar á 100g 10.0 stk
  • Vatten 1.0 l
  • Salt 70.0 g
  • Kantareller, rensade 500.0 g
  • Schalottenlök, banan finhackad 1.0 stk
  • Rapsolja 2.0 msk
  • Misopasta 1.0 msk
  • Soja, japansk 1.0 msk
  • Smör, normalsaltat 200.0 g
  • .saft
  • Nymald svartpeppar
  • Pak choi 500.0 g
  • Rapsolja 2.0 msk
  • Salt
  • Peppar
  • Kycklingskin 150.0 g
  • Korianderfrön, hela mortlad 1.0 tsk
  • Fänkålsfrö mortlade
  • Svartpeppar hel mortlade
  • Salt grovmalet

Till den här rätten har vi plockat lyxiga råvaror från både hav, skog och trädgårdsland. Det blir piggvar, det blir kantareller, det blir fräsch pak choi och krispiga överraskningar. Och i grunden har vi givetvis en smakrik kycklingfond från Knorr Professional. Smaklig måltid!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Börja med att rosta kycklingskinnen genom att lägga ut dem på en plåt, strö över kryddorna och rosta i ugn på 175*C tills de blir krispiga (ca 60 minuter). Förvara torrt.
    • Blanda vatten och salt till en rimlag. Lägg ner fisken och låt den ligga i ca 1 timme. 
    • Stek kantareller och lök i matoljan. När svampen slutat släppa vätska och fått fin färg - slå på Knorr Professional KYCKLINGFOND och reducera ner tills ca 4 dl återstår. Tillsätt misopasta och soja och låt koka i ytterligare i 5 minuter. Rör ner smör och citronsaft. Smaka av med svartpeppar.
    • Ta upp fisken ur rimlagen. Torka av och ånga i ugn tills den har 50*C i innertemperatur.
    • Vänd upp din pak choi med oljan. Stek hastigt i stekpanna på hög temperatur.
    • Servera fisken med kantareller, pak choi och bitar av det krispiga kycklingskinnet.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny