Menu

Ingredienser

+

Höstgryta

Dijioncréme

Till servering

  • Persilja, hackad

En mustig och värmande gryta på rödbeta, morötter och linser. Låt linser sjuda med eller servera dem som tillbehör.

 

...

Förberedelser

  1. Höstgryta

    • Stek löken mjuk i matfett, skala och skär betor i båtar. 
    • Skala morötter och dela i mindre bitar.. 
    • Blanda rotfrukter, lök, vitlök, timjan, linser, lagerblad och Knorr Tomatino i en gryta. 
    • Slå på matlagningsvin, vatten och Knorr Grönsaksbuljong. Sjud tunder lock ca 40 minuter tills grönsaker och linser är mjuka.
    • Under tiden, rensa och dela svamp i samt skala och dela steklök. Bryn löken mjuk  tillsammans med svamp i  matfett.
    • Smaka av med Knorr Grönsaksfond, salt och peppar. 
  2. Dijioncréme

    • Blanda samtliga ingredienser.
  3. Till servering

    • Servera höstgrytan toppad med brynt svamp och lök, hackad persilja och senapscrème.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny