Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Ett mustigt långkok på kalv som blir en riktigt trevlig och lite lyxigare pastasås än en vanlig Bolognese gjord på färs.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Krydda köttet lätt med salt och peppar och vänd därefter i mjöl. Bryn köttet i olivolja tills det fått fin färg på alla sidor. Deglasera med lite vatten och ställ åt sidan.
    • Mjukstek lök och vitlök utan att den tar färg och tillsätt fänkål och koriander, stek ytterligare någon minut. Tillsätt vin och reducera tills 1/3 del kvarstår tillsätt Knorr Tomatino, kalvkött + avkok, vatten, rosmarin och Knorr Kalvbuljong. Täck grytan delvis och sjud köttet vid låg temperatur tills det är riktigt mjukt och faller isär ca 2 timmar, gärna längre.
    • Dela köttet (som pulled pork) och reducera såsen vid behov.
    • Koka pastan al dente och servera med ragu och ny riven parmesan.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny