Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Choklad och kaffeälskarens dröm, lätt att röra ihop och snabb att baka. Här dekorerad med Carte D'Or Professional Chokladmousse med smak av kaffe. Enkelt, gott och härligt dekadent! Eller testa grundreceptet och baka en 'Vegan Brownie' läs mer om metoden nedan.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Blanda HELLMANN'S Professional (eller HELLMANN'S Real) med kallt kaffe, ägg och socker. Blanda och tillsätt övriga ingredienser, blanda väl.
    • Slå smeten i en smord, mjölad form (24 cm) och baka i ugn vid 175 grader i 21 minuter. Låt kakan svalna.
    • Vispa samman mjölk med expresso och Carte D'Or Professional Chokladmousse pulver. Vispa först på låg hastighet i 2 minuter och sedan på fulleffekt i 5 minuter tills moussen är fyllig och fast.
    • Toppa kakan med mousse och dekorera med kakao och flingsalt.
  2. Eller prova! Vegan Brownie

    • Följ grund recept men ta bort ägg och ersätt HELLMANN'S Professional med 210 g HELLMANN'S Vegan. Bakas i ugn vid 175 grader i 18 minuter.
    • Glassera med en ganache: 100g vegangrädde och 200g mörk veganchoklad (60-80%). Hacka chokladen i små bitar. Koka upp gräddalternativ och rör ner chokladen. Låt svalna något och häll över brownien. Låt stelna i 1 timme innan servering.


Produkter
Recept
Favoriter
Meny