Menu

Ingredienser

+

Kikärts och rödbetssås

Mornaysås

  • KNORR Roux ljus redning 6 x 1 kg
  • Svartpeppar, grovmald
  • mjölk, gärna laktosfri
  • Salt 30.0 g

Montering


Chèvre och rödbetor är en perfekt smakkombination. Med de ingredienserna kan man även göra en syndigt god lasagne, som får smaklökarna att jubla.

...

Förberedelser

  1. Kikärts och rödbetssås

    • Fräs löken i margarin i 10 minuter.

    • Tillsätt rödbetsstrimlor och fräs i ytterligare 5 minuter.

    • Tillsätt resten av såsens ingredienser och låt koka upp.

  2. Mornaysås

    • Låt mjölken koka upp och tillsätt Knorr ljus roux. Koka upp och rör i 5 minuter.

  3. Montering

    • Lägg upp lasagne och strö getost på ytan.

    • Grädda i 160 grader C i 45 minuteroch låt dra i 15 minuter.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny