Menu

Ingredienser

+

Malagache grönsakscurry


Spår av Indier som varit på besök i Madagaskar i historien. Kryddigt, mustigt och lite syrligt av limen.

...

Förberedelser

  1. Malagache grönsakscurry

    • Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt gurkmeja, Knorr Professional Curry kryddpuré, lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Ingefära kryddpuré. Låt fräsa tills löken mjuknat. Rör emellanåt.
    • Tillsätt morot, aubergine och champinjon och fräs ordentligt.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, timjan, salt och persilja. Blanda väl och låt puttra i 15 minuter.
    • Tillsätt cocosmjölk och låt koka 5 minuter till.
    • Tillsätt koriander och smaka av med limejuice och salt.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny